25.6.13

Πετυχημένο το αντιφασιστικό τουρνουά μπάσκετ στην Μηχανιώνα



Μια γιορτή του μπάσκετ με αντιφασιστικό χρώμα και διάθεση που οργανώθηκε από την Αντιφασιστική Κίνηση Μηχανιώνας χθες στο γήπεδο του λιμανιού της πόλης, συγκέντρωσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της νεολαίας στην παραθαλάσσια πόλη του Θερμαϊκού.

Και εκτός από το μπάσκετ που είχαν την ευκαιρεία να παίξει κανείς, μπορούσε να διαλέξει και να πάρει δωρεάν ρούχα από χαριστικό παζάρι που λειτούργησε ταυτόχρονα, να ακούσει μουσική ή και να δροσιστεί με χυμούς και μπύρες που φρόντισαν να διαθέτουν οι φιλόξενοι οικοδεσπότες.
Η αστυνομία - για άγνωστους λόγους .... μήπως για το φόβο της αντίδρασης φασιστών ;;; - φρόντισε να έχει σε επιφυλακή μια κλούβα με ΜΑΤ έξω από το αστυνομικό τμήμα της Κερασιάς, που φυσικά δεν χρειάστηκε να πλησιάσει στον χώρο της εκδήλωσης.



Επόμενη σχετική εκδήλωση η αντιρατσιστική εκδήλωση που προγραμματίζει το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού για το ερχόμενο Σάββατο στην Περαία, στο χώρο του Δημοτικού πάρκιγκ (πρώην Κοχύλι) με ομιλίες, ζωντανή μουσική, έκθεση φωτογραφίας και πολλές εκπλήξεις όπως μαθαίνουμε.



Πηγή: Ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.