14.5.13

Η Χρυσή Αυγή σταθερά ενάντια σε κάθε απεργία εργαζομένων


Ανακοίνωση του Antinazi Zone


Η Χρυσή Αυγή σταθερή στην καθόλου αντισυστημική θέση «Όχι σε κάθε απεργία» με σημερινή της ανακοίνωση στέκεται ενάντια στην απεργία των καθηγητών και δεν λέει κουβέντα για την επιστράτευση.
Αναφέρει συγκεκριμένα το δελτίο τύπου της χα:
«Κυβέρνηση και συνδικαλιστάδες παίζουν πόλεμο στην πλάτη χιλιάδων νέων παιδιών

Σάββατο, 11 Μαΐου 2013 - 18:41
Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει και καταδικάζει το άθλιο μέτωπο που άνοιξαν κυβερνητικοί και συνδικαλιστάδες με μοναδικά θύματα χιλιάδες νέα παιδιά. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτη η απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέες ρυθμίσεις – πολλές εκ των οποίων είναι πράγματι ΑΔΙΚΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ - την περίοδο των πανελληνίων εξετάσεων. Από την άλλη πλευρά, οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ, που φέρουν και αυτοί τεράστιες ευθύνες για τα χάλια της νεοελληνικής εκπαίδευσης, εκμεταλλεύονται την αγωνία της ελληνικής νεολαίας για να εξυπηρετήσουν τα συντεχνιακά τους συμφέροντα. Μπορεί πολλά από τα αιτήματά τους να είναι πράγματι δίκαια. Είναι αλήθεια ότι ο εκπαιδευτικός σήμερα εξαθλιώνεται οικονομικά, την ώρα που τα golden boys του πολιτικού συστήματος ζουν πλουσιοπάροχα.
Ρωτάμε όμως: γιατί δεν έκανε ούτε μία απεργία η ΟΛΜΕ για τους μικρούς μαθητές που λιποθυμούν λόγω ασιτίας στις σχολικές αίθουσες; Γιατί δεν εξέδωσε ούτε μία ανακοίνωση καταδίκης των άθλιων και ανθελληνικών βιβλίων Ιστορίας (Ρεπούση κ.ο.κ.), που προσβάλουν την εθνική μας μνήμη; Γιατί δεν έκανε το παραμικρό για να διασώσει το επίπεδο της ελληνικής παιδείας με αποτέλεσμα να ερωτώνται Έλληνες μαθητές «τι εορτάζουμε την 25η Μαρτίου;» και να απαντούν «το ΟΧΙ στους Ιταλούς»;»*


Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.

Καταρχήν εκτός σαν καθαρόαιμοι ναζί είναι ψεύτες. Η ΟΛΜΕ έχει κάνει πολλές απεργίες για τα χάλια της δημόσιας παιδείας και τα φαινόμενα ασιτίας. Έχει κάνει επίσης καταγγελίες ενώ τοπικές ΕΛΜΕ συμμετέχουν στην εξασφάλιση παροχής τροφής σε οικονομικά αδύνατους μαθητές και γονείς. Αυτό το κάνουν χωρίς κάμερες, σε αντίθεση με τους νεοναζί.

Για τις πολιτικές της κυβέρνησης τσιμουδιά. Για την επιστράτευση επίσης. Και πώς να πει δηλαδή όταν στα φασιστικά καθεστώτα που ονειρεύονται οι χρυσαυγίτες η επιστράτευση δεν θα χρειάζεται αφού οι καθηγητές θα είναι είτε φασίστες είτε στους φούρνους….
Αναγνωρίζουν οι ναζί ότι οι εκπαιδευτικοί εξαθλιώνονται οικονομικά. Και πως τους προτείνουν να αντιδράσουν σε αυτό; Πολύ απλά δεν τους προτείνουν τίποτα δηλαδή στην ουσία τους προτείνουν να κάνουν την πάπια ή να ασχοληθούν με το βιβλίο της Ρεπούση.
Ναζί με τα όλα τους. Γκαιμπελίσκοι, μισάνθρωποι, ενάντια σε κάθε εργατικό αγώνα και πλάτες στην κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ στις κρίσιμες στιγμές.
Συστημικότεροι του Πρετεντέρη και της Τρέμη δηλαδή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.