6.4.13

Εργαζόμενοι Ευαγγελισμού: Ανεπιθύμητοι οι τραμπούκοι οπαδοί Χίτλερ



Αναδημοσίευση από iatropedia.com


Η Χρυσή αυγή ζήτησε πρόσφατα πληροφορίες, κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, για τις ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομεία. Οι εργαζόμενοι με επιστολή τους προς τον διοικητή του Ευαγγελισμού ξεκαθάρισαν πως η Χρυσή Αυγή είναι ανεπιθύμητη στους χώρους του Νοσοκομείου.

Το Σωματείο με επιστολή του στο Διοικητή του Νοσοκομείου αποσαφηνίζει ότι η οργάνωση είναι ανεπιθύμητη για εκείνους στο Νοσοκομείο και υπογραμμίζει χαρακτηριστικά με σκληρό τρόπο: «Καλούμε τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να μη δώσει κανένα στοιχείο στους ρατσιστές, οπαδούς των Ναζί».



 Μάλιστα όπως τονίζουν οι εργαζόμενοι: «Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό, νεοναζιστικό κόμμα των οπαδών του Χίτλερ, των τραμπούκων και των ταγμάτων εφόδου κατά μεροκαματιάρηδων βιοπαλαιστών μεταναστών, εμφανίζεται στον …κοινοβουλευτικό έλεγχο με ερώτηση της προς τον υπουργό Υγείας να κόπτεται για τις ελλείψεις προσωπικού στον Ευαγγελισμό».

 Οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «η πολιτική που υπηρετούν πιστά αυτοί και τα άλλα κόμματα της αστικής διαχείρισης είναι που διαλύει το δημόσιο σύστημα υγείας και το παραδίδει βορά στα συμφέροντα των φαρμακευτικών εταιρειών και του μεγάλου κεφαλαίου που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας».

Ξεκαθαρίζουν τέλος ότι: «Θα μας βρουν μαζικά και οργανωμένα απέναντί τους όπου κι όποτε τολμήσουν να εμφανιστούν». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.