26.3.13

Δήμαρχος Ελευσίνας: Δέχτηκα απειλές από τον Κασιδιάρη




Αναδημοσίευση από briefingnews.gr


Τηλεφωνικές απειλές από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, καταγγέλλει ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, με αφορμή την άρνηση της δημοτικής αρχής να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο Αγωνιστών την ημέρα της 25ης Μαρτίου.

Ολα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει ο δήμαρχος Ελευσίνας, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από μέλος της Χρυσής Αυγής το οποίο ζητούσε να παραβρεθεί το κόμμα στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Τσουκαλάς αρνήθηκε επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του δημοτικού συμβουλίου να μην καλείται σε εκδηλώσεις η Χρυσή Αυγή και, όπως επισημαίνει, δύο ώρες αργότερα δέχτηκε τηλεφώνημα από τον εξοργισμένο Ηλία Κασιδιάρη.


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με απαράδεκτες βρισιές και ύφος πολύ προσβλητικό και απειλητικό του ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα πάει να καταθέσει στεφάνι.

Προανήγγειλε μάλιστα πως θα ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και θα καταθέσει μήνυση κατά του Ηλία Κασιδιάρη.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέφερε «αυτά είναι ανοησίες. Κανένα άλλο σχόλιο».

Ο δήμος Ελευσίνας εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής είναι να μην καλεί εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις του Δήμου.

Με βάση αυτό το πλαίσιο, δεν κλήθηκαν στις τελετές για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013, τις βραδινές ώρες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος Ηλίας Κασιδιάρης, τηλεφώνησε στον Δήμαρχο Ελευσίνας κο Γεώργιο Τσουκαλά και με ύβρεις, απείλησε και απαίτησε να καταθέσουν στεφάνι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής, την Δευτέρα 25 Μαρτίου στην τελετή πριν την μαθητική παρέλαση.

Η Δημοτική Αρχή, καλεί τον λαό και τους φορείς της πόλης, να αποδοκιμάσουν αυτές τις ενέργειες και να περιφρουρήσουν τις δημοκρατικές αξίες και τους θεσμούς της πόλης μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.