15.2.13

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτό των δύο με τα όπλα στο Χαϊδάρι

Αναδημοσίευση από lifo.gr

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες των δύο ατόμων που συνελήφθησαν στις 5 Φεβρουαρίου σε έλεγχο, ενώ κινούνταν με το ι.χ. τους στο Χαϊδάρι, χωρίς πινακίδες. Στον έλεγχο που είχε γίνει στο ι.χ. βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου, ένα πιστόλι ZASTAVA με τέσσερα φυσίγγια, ένα πτυσσόμενο γκλοπ και ένας σουγιάς. Στην κατοχή του 19χρονου, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα πτυσσόμενο γκλοπ, ένα ζευγάρι γάντια και μία κουκούλα τύπου full face. Στο χώρο αποσκευών δύο κράνη μαύρου χρώματος.

Η ΕΛΑΣ σημειώνει στο σάιτ της ότι δίνει στη δημοσιότητα τΙς φωτογραφίες καθώς οι δύο συλληφθέντες Χαιδάς Γρηγόρης και Δράκος Παναγιώτης-και οι δύο από την Κόρινθο-ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα στο σάιτ της ΕΛΑΣ σημειώνεται: «Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των παραπάνω ατόμων πραγματοποιείται επειδή ενδέχεται να έχουν συμμετάσχει σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες διενεργείται προανάκριση από Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.


Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5819224 του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.»  

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο φέρεται να έλαβαν μέρος και σε επεισόδια που είχαν γίνει μεταξύ χρυσαυγιτών και ΜΑΤ, στην πόλη της Πελοποννήσου.  

 Όπως έγραφε η εφημερίδα Έθνος, όταν η αστυνομία τους συνέλαβε, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 19χρονος είχε βάλει σε περίοπτη θέση στη σελίδα του στο Facebook, τις συγκρούσεις που είχαν γίνει μεταξύ χρυσαυγιτών και αστυνομίας, έξω από στρατόπεδο της Κορίνθου που χρησιμοποιείται ως χώρος κράτησης μεταναστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.