8.1.13

Η απροκάλυπτη επίθεση από τον βουλευτή και μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον οπαδών του συνδέσμου της ΑΕΚ στην Κόρινθο είναι υπόθεση όλων μαςΑκολουθεί δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αντιρατσιστική - Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου για την επίθεση που δέχτηκε ο σύνδεσμος της ΑΕΚ Κορίνθου από τη Χρυσή Αυγή.


Η ωμή και απροκάλυπτη επίθεση που δέχτηκε ο σύνδεσμος της ΑΕΚ από την τρομοκρατική συμμορία των φασιστών της περιοχής με επικεφαλής τον βουλευτή τους Μπούκουρα, την ώρα που συγκέντρωναν ρουχισμό και τρόφιμα για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους, ήδη έχει γίνει υπόθεση ΟΛΩΝ των αντιφασιστών/τριών της πόλης, όλων των αγωνιζόμενων αξιοπρεπών ανθρώπων. 


Φτάνει πια με τις ρατσιστικές επιθέσεις, φτάνει πια με την ανοχή και προστασία που απολαμβάνουν οι γκάνγκστερ της ΧΑ, φτάνει πια με την τρομοκράτηση και τους τραμπουκισμούς, φτάνει πια με την παρακμιακή προπαγάνδα των νεοναζιστών που ”πατάει” πάνω στην φτώχεια και την εξαθλίωση στην οποία έχει οδηγηθεί η κοινωνία.

Φτάνει πια με την μονοδιάστατη παραπληροφόρηση των γκεμπελίσκων της Χρυσής Αυγής που προσπαθούν με την παραχάραξη της πραγματικότητας να παρουσιάσουν τον εαυτό τους σαν θύμα ενώ είναι οι κατεξοχήν θύτες. Δηλώνουμε σε επαγρύπνηση ενάντια στην φασιστική απειλή. Πολεμάμε την ιδεολογία του μίσους απέναντι σε ότι ”κινείται” και δεν μας αρέσει. Δεν μένουμε στις εξαγγελίες και στις καταδίκες, αλλά συνεχίζοντας τις δράσεις μας περνάμε στην αντεπίθεση και οργάνωση του αντιφασιστικού κινήματος.

Συνεχίζουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε μορφή διάκρισης και σε κάθε πολιτικό μόρφωμα που προσπαθεί να εκφράσει ότι πιο βίαιο και συντηρητικό ενυπάρχει στην κοινωνία μας. Απευθυνόμαστε σ΄ όλους εκείνους/ες που εμπνέονται από τις αρχές της δικαιοσύνης, της ισότητας και της ελευθερίας και τους καλούμε να ενωθούν μαζί μας για να πατάξουμε το φαινόμενο σε μια οργάνωση συλλογική χωρίς εθνικούς και φυλετικούς διαχωρισμούς. Καμία πρόκληση από εδώ και πέρα δεν θα μείνει αναπάντητη. Κανείς μόνος απέναντι στο κτήνος του φασισμού!

Αντιρατσιστική - Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.