13.12.12

Επίθεση νεοναζί σε μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ



Καταγγελία του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μαγνησίας

Αναδημιοσίευση από το www.syn.gr

Σήμερα Πέμπτη 13/12, μέλη των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ καθώς κολλούσαν ενημερωτικές αφίσες για την εκδήλωση της Παρασκευής του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Μητρόπουλο, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους που έφεραν διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Τα άτομα αυτά αφού παρακολούθησαν για αρκετή τα μέλη των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις αυτά βρέθηκαν σε τοποθεσία χωρίς κόσμο, και κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τους επιτέθηκαν περικυκλώνοντας τους. Ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία, απειλώντας πως θα τους χτυπήσουν και πως αν δεν σταματούσαν την αφισοκόλληση «θα αποκτούσαν πρόβλημα».


Η επίθεση των μελών των νεοναζί, ειδικά την ημέρα της επετείου του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, αποτελεί επίθεση προς την ελευθερία και τη δημοκρατία και προκαλεί το αίσθημα όλων των δημοκρατικών πολιτών της Ελλάδας. Σαφής σκοπός των νεοναζιστών είναι να εκφοβίσουν και να καταστείλουν οποιαδήποτε προσπάθεια ενημέρωσης και αντίστασης του λαού απέναντι στην πολιτική των μνημονίων. Για αυτόν τον λόγο και επιτίθενται σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας πως θα μας τρομοκρατήσουν. Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πως αποτελούν εγγενές κομμάτι του σάπιου πολιτικού συστήματος και θα κάνουν τα πάντα για να μην ανατραπεί. Η στάση τους σήμερα έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από πράξεις υποστηρικτικές του συστήματος. Από τη μία εμφανίζονται σαν πατριώτες, αλλά στηρίζουν το ξεπούλημα της ΑΤΕ και μαζί του 40% της Ελληνικής αγροτικής γης. Λένε πως είναι ενάντιοι στην εκμετάλλευση των εργαζομένων και από την άλλη στηρίζουν αγροτική εργασία με μεροκάματα ψίχουλα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να στείλει ένα και μοναδικό μήνυμα. Πως θα συνεχίσει αταλάντευτα στον αγώνα για ανατροπή των μνημονίων και της τρόικα. Τα μέλη μας δεν τρομοκρατούνται, κάθε είδους ναζιστές που θέλουν να δουν την Ελλάδα να καταστρέφεται θα μας βρουν μπροστά τους. Η πορεία προς την δημοκρατία, την διέξοδο της χώρας και την σωτηρία του λαού έχει ήδη χαραχθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ θα την υπηρετήσει πάρα το μένος των υπηρετών του συστήματος που μας έφερε ως εδώ.

Βόλος, 13 Δεκεμβρίου 2012

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μαγνησίας

2 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.