15.2.21

Ακροδεξιό κόμμα από τον Τράγκα

 


Νέο κόμμα στα ακροδεξιά της Ν.Δ. φτιάχνει ο Γιώργος Τράγκας, θεωρώντας ότι έχει μείνει ένας κενός χώρος μετά την καταδίκη και τη διάλυση της Χρυσής Αυγής και ότι μπορεί να συνομιλήσει με το ακροατήριό της, το οποίο άλλωστε έχει χαϊδέψει πλειστάκις.

Μην ξεχνάμε ότι ο Γ. Τράγκας σε έντυπα και τηλεοπτικές εκπομπές είχε αναλάβει εργολαβικά την υποστήριξη των χρυσαυγιτών, τους οποίους προσπαθούσε να ξεπλύνει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εκπομπή του με τίτλο «Ελεύθερος Σκοπευτής» στον ΣΚΑΪ στις 7.4.2013 με καλεσμένους τους γνωστούς ναζιστές και σήμερα καταδικασμένους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Παππά, Παναγιώταρο, Κασιδιάρη και Ματθαιόπουλο.




Ο Τράγκας ανακοίνωσε τώρα ότι θα είναι «παρών στις εκλογές» με το κόμμα του, το οποίο αποκαλεί «Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων», λέγοντας ότι θέλει να «πρωταγωνιστήσει» «στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε». Στο παρελθόν πάντως, εκεί που είχε πρωταγωνιστήσει, ήταν -ως η βασική φωνή του ΣΚΑΪ- στον πόλεμο του σταθμού της οικογένειας Αλαφούζου με τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Με τον Γ. Τράγκα και το νέο του κόμμα συμπράττει, όπως ανακοίνωσε, ο Νίκος Νικολόπουλος, άλλοτε βουλευτής και υφυπουργός της Ν.Δ., ο οποίος την περίοδο 2014-2015 πέρασε από τους ΑΝ.ΕΛΛ.

Το δικό του κόμμα το έχει ονομάσει Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ο Νικολόπουλος κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, ενώ στις εθνικές εκλογές κατέβηκε μαζί με τον Βασίλη Λεβέντη και την Ενωση Κεντρώων, με πενιχρά εκλογικά αποτελέσματα. Σάλο είχε προκαλέσει τον Αύγουστο του 2014 το ακραίο ομοφοβικό παραλήρημά του σε βάρος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, τον οποίο αποκάλεσε «πουσταριό». Εφτασε έπειτα στο σημείο να μιλά για «ψυχοπαθολογική εκτροπή» και να παραλληλίζει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια με την «κτηνοβασία».


Γράφει: Γιάννης Μπασκάκης

Πηγή:Εφ.Συν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.