23.10.20

Τέτοια Αχαριστία;



Όπου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο) της Κύπρου, που ξεκίνησε ως κυπριακό παράρτημα της Χρυσής Αυγής (είναι ενδεικτικό πως το πρώτο όνομα με το οποίο επιχείρησαν να αναγνωριστούν στο μητρώο κομμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν "Χρυσή Αυγή - Πυρήνας Κύπρου") δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στις "περιπέτειες" των συναγωνιστών τους.

Εντάξει, ξέραμε ότι αμέσως μετά τις εκλογές του '19 και την αποτυχία της ΧΑ να μπει στη Βουλή το ΕΛΑΜ ανακοίνωσε μέσω του αρχηγού του Χρίστου Χρίστου (που ήταν προσωπική επιλογή του ΜΙχαλολιάκου) πως σταματάει κάθε συνεργασία με την ΧΑ, αλλά τέτοια αχαριστία; Ιδιαίτερα τη στιγμή που το ΕΛΑΜ βρίσκεται στη Βουλή σε πολύ μεγάλο βαθμό "κλέβοντας" λίγη από την (περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις) "λάμψη" της Χρυσής Αυγής;
Θα μου πεις βέβαια, αυτοί είναι οι φασίστες. Γιατί να ρισκάρουν να ταυτιστούν με ένα καράβι που βουλιάζει; (ακόμη και αν οφείλουν την ίδια την ύπαρξη τους στο εν λόγω καράβι)
Αυτός ο Μιχαλολιάκος έχει προδοθεί την τελευταία περίοδο από τόσους (Λαγός, Κασιδιάρης, Γερμενής, Παππάς, Μίχος, ΕΛΑΜ κοκ.) που αν δεν ήταν ένα αιμοσταγές κάθαρμα θα ήταν πολύ τραγικό πρόσωπο. Επειδή όμως είναι αυτός που είναι, μόνο γέλια προκαλούν τα παθήματα του. Με τις υγείες του!

Από τον λογαριασμό του Pradunas Alexandros στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.