19.6.20

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας-Πειραια: Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστ(ρι)ών για μια ζωή με αξιοπρέπεια!



H κυβέρνηση της ΝΔ στο πλαίσιο της αντιμεταναστευτικής πολιτικής του ελληνικού κράτους πιάνει το νήμα των εκκενώσεων προσφυγικών καταλήψεων και συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους πρόσφυγες ως ''αόρατου/ες''. Μετά την εγκατάλειψη τόσων οικογενειών στην πλατεία Βικτωρίας αφού ουδέποτε φρόντισε στο πλαίσιο της αποσυμφόρησης από το κολαστήριο της Μόριας να τους στεγάσει,τελικώς με κλούβες τους οδήγησε στην ήδη γεμάτη δομή του Ελαιώνα.

Παράλληλα εντός του Ιούνη ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έχει εξαγγείλει πραγματοποίηση εξώσεων από μισθωμένα διαμερίσματα για 11.000 πρόσφυγες.

Τη στιγμή που η δίκη της Χρυσής Αυγής ξαναξεκινά,την ώρα που ο ρατσισμός εκφράζεται και θεσμικά και ο φασισμός προσπαθεί να φορέσει νέα προβιά(Κασιδιάρης),δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς.

Διαδηλώνουμε ενάντια στον πόλεμο,ενάντια στο ρατσισμό,το φασισμό και τις πολιτικές αποτροπής του ελληνικού κράτους και της ΝΔ σε Έβρο και Αιγαίο.
Κοινοί αγώνες ντόπιων και μεταναστ(ρι)ών για μια ζωή με αξιοπρέπεια!
-Όχι στους πολέμους που γεννούν προσφυγιά
-Χαρτιά,πρόσβαση σε Υγεία και Παιδεία για πρόσφυγες-μετανάστες
-Ενάντια στο φασισμό,το ρατσισμό και την αντιμεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης
-Να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.Αξιοπρεπής στέγαση εντός των πόλεων!
Στηρίζουμε την πορεία το Σάββατο 20/6 2μμ Ομόνοια ενάντια στην αντιμεταναστευτική πολιτική και τις επαπειλούμενες εξώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.