19.6.20

24 Ιουνιου,09:00 Αντιφασιστική Συγκέντρωση στο Εφετείο



Με την επαναλειτουργία των δικαστηρίων,η ιστορική δίκη της φασιστικής εγκληματική Χρυσής Αυγής συνεχίζεται την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Εφετείο Αθηνών.


Το προηγούμενο διάστημα ήρθαμε αντιμέτωποι/ες με την προκλητική πρόταση της Εισαγγελέως Α.Οικονόμου που υιοθετώντας πλήρως τα ψέμματα των χρυσαυγιτών δολοφόνων πρότεινε την αθώωση της ηγεσίας της οργάνωσης. Περιέγραψε ως μεμονωμένα περιστατικά την δολοφονία Φύσσα και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων και των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.Κάλυψε εντελώς την δομημένη από την ιεραρχία της Χρυσής Αυγής εγκληματική δομή και έβγαλε λάδι τα οργανωμένα τάγματα εφόδου των φασιστών.


Πλέον η δίκη βρίσκεται στη φάση των αγορεύσεων των συνηγόρων των χρυσαυγιτών και το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να πει την τελευταία λέξη! Πρέπει να πιέσουμε εντός κι εκτός δικαστηρίων για καταδικαστική απόφαση των δολοφόνων και της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Η καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ συνεχίζει τη συλλογή υπογραφών για να καταλήξουν στη φυλακή οι φασίστες και καλεί σε συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη στις 9πμ στο Εφετείο.Πρέπει για μια ακόμα φορά να μιλήσει η αλληλεγγύη και ο κόσμος των μελισσών απέναντι στους λύκους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.