26.4.20

Εικόνες ντροπής στη Μόρια


Στα όρια της επιβίωσης έχει φέρει η κυβερνητική πολιτική τους χιλιάδες εγκλωβισμένους πρόσφυγες στη Μόρια. 

Η διακοπή παροχής των επιδομάτων, ο εγκλωβισμός τους λόγω των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, η απουσία ικανού αριθμού εργαζομένων και πολλές ακόμη ελλείψεις σε βασικά αγαθά, οδηγούν σε καταστάσεις που ξεπερνούν τη λογική. 
Στο βίντεο-σοκ που φέρνει στη δημοσιότητα εργαζόμενος σε ΜΚΟ, φαίνεται καθαρά ότι ο τρόπος αντιμετώπισης των προσφύγων, τους υποβιβάζει συνειδητά και απροκάλυπτα, από ανθρώπους σε κάτι διαφορετικό...


Στα σχετικά πλάνα βλέπουμε τον τρόπο διανομής του πρωινού γεύματος σε χιλιάδες ανθρώπους, οι οποίοι, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια μερίδα για τους ίδιους και τα χιλιάδες ανήλικα παιδιά, υποχρεώνονται να παλέψουν σώμα με σώμα. Βεβαίως, για μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ούτε λόγος να γίνεται. 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατάσταση έχει τεθεί εκτός ελέγχου, λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό που υποχρεώνει τους ίδιους τους πρόσφυγες να αναλαμβάνουν τη διανομή, με αποτέλεσμα τις εικόνες αυτές που προσβάλουν κάθε έννοια ανθρωπιάς και καταρρακώνουν την αξιοπρέπεια χιλιάδων ανθρώπων.

Πηγη:https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/240582_eikones-ntropis-sti-moria#disqus_thread

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.