8.3.19

Βίντεο ντοκουμέντο: Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαιρώνουν κοπέλα - Ομολογία απόπειρας βιασμού

Βίντεο με τον ξυλοδαρμό, το μαχαίρωμα και την απόπειρα βιασμού μιας 22χρονης κοπέλας, οργανωμένης οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκανς του Ολυμπιακού στο Περιστέρι ήρθε στη δημοσιότητα. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό ωμής βίας από τον οπαδικό χώρο, που φαίνεται πως δρα ανεξέλεγκτα. Μάλιστα, αποτέλεσε προφανώς τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γι αυτό και η Αστυνομία προχώρησε σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε συνδέσμους οπαδών σε όλη την Αττική.

Το περιστατικό συνέβη στις 4 Φεβρουαρίου όταν οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Περιστερίου όπου και υπάρχει το club των Πρασίνων «West Block».
Η 22χρονη, η οποία ήταν γνωστή στους ερυθρόλευκους για την συμμετοχή της στα κοινά του ΠΑΟ μαχαιρώθηκε, ξυλοκοπήθηκε και υβρίστηκε  - όπως και δύο περαστικοί που δεν είχαν καμία σχέση με τις δύο ομάδες - από πέντε άτομα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα δέχτηκε την επίθεση από πέντε άτομα τα οποία, όπως φαίνεται και στο βίντεο, την ξυλοκόπησαν άγρια και την τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι, ενώ της άρπαξαν την τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.
Η 22χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για να της παρασχεθεί ιατρική φροντίδα, όπου κατήγγειλε τη ληστεία, γι' αυτό και την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.
Χτες, όμως, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το βίντεο, στο πλαίσιο και του «διαδικτυακού πολέμου» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των οπαδών, προφανώς για να δείξουν οι δράστες το «κατόρθωμά» τους.
Στη συνέχεια, κατέβασαν το βίντεο, αλλά είχε πλέον καταγραφεί, ενώ προέκυψε ότι η 22χρονη είναι οργανωμένη οπαδός του ΠΑΟ.
Κατόπιν αυτού, την υπόθεση ανέλαβε η ΥΑΒΑΧ (Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους), η οποία διεξάγει ανακρίσεις για τον εντοπισμό των δραστών και εξετάζει το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη επίθεση να εντάσσεται στη βεντέτα που είχε αρχίσει από πριν και συνεχίστηκε και μετά.
Προσοχή, σκληρές εικόνες




Να σημειωθεί ότι λίγο καιρό μετά ήρθα τα αντίποινα με τους Πράσινους να πραγματοποιούν επίθεση στο Παπαστράτειο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, όπου και διεξαγόταν ο αγώνας πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα καθώς είχαν πληροφορίες ότι εντός του γηπέδου ήταν κάποιοι εκ των δραστών της επίθεσης στο Περιστέρι.
Από την επίθεση προκλήθηκαν τραυματισμοί αφού χτυπήθηκαν γυναίκες και παιδιά, μεταξύ των οποίων κι ένας φίλος του Ολυμπιακού ΑμεΑ.
Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη και αρχηγού ΕΛΑΣ για τον «πόλεμο των χούλιγκαν»
Συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αριστείδη Ανδρικόπουλο, θα έχει το απόγευμα ο υφυπουργός ΑθλητισμούΓιώργος Βασιλειάδης, προκειμένου να συζητήσουν τα τελευταία κρούσματα οπαδικής βίας και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Τα περιστατικά βίας μεταξύ χούλιγκαν έχουν προβληματίσει έντονα τις αρχές, μετά και τη βάναυση επίθεση εναντίον της 22χρονης, που απαθανατίστηκε μάλιστα σε βίντεο από τους ίδιους τους δράστες.
Η ΕΛΑΣ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αυτή η επίθεση να ήταν η αφορμή των πρόσφατων σοβαρών συμπλοκών στο Παπαστράτειο, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, και να βρισκόμαστε μπροστά σε μία βεντέτα μεταξύ των χούλιγκαν των δύο ομάδων, που εκδηλώνεται με απανωτά κρούσματα στην περιοχή της Αττικής.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ανώτατος αξιωματικός, έχει ήδη προχωρήσει κάποιος σχεδιασμός για να σταματήσει εδώ αυτή η κατάσταση, πριν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους (ΥΑΒΑΧ) της Ασφάλειας Αττικής, τόσο για τις τελευταίες συμπλοκές όσο και για άλλες επιθέσεις που φαίνεται να σχετίζονται μεταξύ τους. Τέτοιες επιθέσεις είναι στα γραφεία φιλάθλων του ΠΑΟ στο Περιστέρι και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.
Σε ό,τι αφορά τη βίαιη επίθεση εναντίον της 22χρονης, που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο, για το οποίο αναφέρθηκε και ο Γ. Βασιλειάδης χτες στη Βουλή, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, συνέβη στις 21.00 το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2019, στο άλσος του Ιλίου, Ιδομένης και Εκάβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.