15.1.19

17/1/13 - 17/1/19 Ο Σαχζάντ ήταν ένας από μας.

Ως Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας - Πειραιά στηρίζουμε την αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία, το Σάββατο 19/1 στις 12:00μμ, στα Πετράλωνα, στην πλ. Μερκούρη.

Θα είμαστε εκεί για να τιμήσουμε την μνήμη του Σαχζάντ Λουκμάν και να απαιτήσουμε την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων του. 
Θα είμαστε εκεί για να στηρίξουμε τις αντιφασιστικές και κινηματικές συλλογικότητες, τον κόσμο που ζει και εργάζεται στα Πετράλωνα , και που τα τελευταία χρόνια δίνει έναν σημαντικό και δύσκολο αγώνα ενάντια στον ρατσισμό, την φασιστική βία και την φτώχεια. 
Έξι χρόνια μετά τις δολοφονίες του Σαχζάντ και του Παύλου, λίγους μήνες μετά την δολοφονία του Ζακ και του Πετρίτ, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στον φασισμό και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό. 
Ενάντια στα φαινόμενα κοινωνικού εκφασισμού, κόντρα στον φόβο και την απάθεια προτάσσουμε την κοινωνική αλληλεγγύη και τις αντιστάσεις. 
Στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία. 
Υψώνουμε τείχος στον φασισμό και τον εθνικισμό. 
Αγωνιζόμαστε για έναν κόσμο ταξικής δικαιοσύνης και ισότητας για τον καθένα και την καθεμία, ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος του, την καταγωγή, το φύλο ή την φυλή του. 
Όλοι, όλες στον δρόμο. 
Όλοι, όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 19/1, 12:00μμ, στην πλ. Μερκούρη, στα Πετράλωνα
Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.