2.11.18

ΗΠΑ: Δασκάλες έστησαν... «Fight Club» μέσα σε παιδικό σταθμό [Βίντεο]

Μάλλον «περίεργες» και σίγουρα επικίνδυνε «παιδαγωγικές» αντιλήψεις είχαν οι δασκάλες παιδικού σταθμού στο Σεντ Λούις των ΗΠΑ, οι οποίες είχαν οργανώσει… «Fight Club» μεταξύ των παιδιών.


Όπως αναφέρει το huffingtonpost.gr, το KTVI-TV πήρε στα χέρια του βίντεο που είχε καταγραφεί στο Adventure Learning Center τον Δεκέμβριο του 2016. Σε αυτό φαίνονται μικρά αγόρια που φορούσαν υπερμεγέθεις πράσινες γροθιές του ήρωα των κόμικ, Incredible Hulk, να χτυπούν με γροθιές το ένα το άλλο- και στο κεφάλι. Σε κάποια φάση μια από τις δασκάλες φαίνεται να χοροπηδά από τη χαρά της.
Το μόνο άτομο που εμφανίζεται να προσπαθεί να σταματήσει τον καυγά είναι άλλο ένα παιδί προσχολικής ηλικίας.
Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα και οι δύο δασκάλες απολύθηκαν, αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες, και το κέντρο συνέχισε να λειτουργεί.
Οι μητέρες δύο από τα παιδιά υποβάλλουν μηνύσεις, και η δίκη θα γίνει τον Δεκέμβριο.


Το βίντεο κατεγράφη από τον 10χρονο αδελφό ενός εκ των συμμετεχόντων, που ήταν σε κοντινό δωμάτιο. Το έστειλε στη μητέρα του, που κάλεσε τη διευθύντρια. Η διευθύντρια σταμάτησε τον καυγά και οι δασκάλες απολύθηκαν.
Οι κάμερες του παιδικού σταθμού κατέγραψαν πάνω από 30 λεπτά «αγώνα» σύμφωνα με το KTVI.

Πηγη:https://tvxs.gr/news/kosmos/ipa-daskales-estisan-fight-club-mesa-se-paidiko-stathmo-binteo?fbclid=IwAR04enIRqXlmpsNmAc9z_DQ-su1TEZ6kR6bEcftvFNNn306hXdhE7Wg5sZk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου