2.10.18

Κόμμα Δ.Καμμένου - Μπαλτάκου με βλέμμα και «στους αστούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή»


«Δύναμη Ελληνισμού» θα ονομάζεται το κόμμα του Δημήτρη Καμμένου και του Τάκη Μπαλτάκου, που θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι. «Θα είμαστε ένα αστικό κόμμα το οποίο θα απευθύνεται σε ένα κόσμο, ο οποίος κινείται από τα δεξιά της ΝΔ μέχρι και τη Χρυσή Αυγή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καμμένος.
Σύμφωνα με το real.gr, o Δ.Καμμένος, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, δήλωσε μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι «θα είμαστε το πρώτο κόμμα που θα φέρει Έλληνες του εξωτερικού στη Βουλή. Θα είμαστε ένα αστικό κόμμα το οποίο θα απευθύνεται σε ένα κόσμο, ο οποίος κινείται από τα δεξιά της ΝΔ μέχρι και τη Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μετά από καταιγισμό ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους ο Καμμένος διευκρίνισε: « Όχι στους ακραίους της Χρυσής Αυγής. Στους αστούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Δεν είναι όλοι ναζί. Σε αυτούς που δεν είναι ναζί. Θα απευθυνούμε σε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν και στη νεολαία».

Όσο για οτν Τάκη Μπαλτάκο, υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον πρώην στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά όταν ήταν πρωθυπουργός και γενικό γραμματέα της κυβέρνησης.. Ένα βίντεο που είχε διαρρεύσει ο βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης, αποκάλυψε ότι ο Μπαλτάκος συναντιόταν και συνομιλούσε με τους χρυσαυγίτες, ανταλλάσσοντας απόψεις και δίνοντας τους πληροφορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου