28.9.18

Δικηγόρος οικογένειας Κωστόπουλου: Δεν βρήκαν αποτυπώματα του Ζακ στο μαχαίρι

Το ενδεχόμενο ο 33χρονος να μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για ληστεία απομακρύνεται, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η συνήγορος της οικογένειας του Ζακ, Άννυ Παπαρούσου. 

Μιλώντας στον ANT1, ανέφερε ότι και το ενδεχόμενο της ληστείας και οι μαρτυρίες ότι ο Ζακ Κωστόπουλος κρατούσε μαχαίρι είναι «στον αέρα» καθώς, δεν υπήρξε ούτε άσκηση, ούτε και απειλή βίας από τον 33χρονο. 

Η Άννυ Παπαρούσου τόνισε λοιπόν ότι δεν στοιχειοθετείται ληστεία, ενώ όπως ανέφερε δεν προκύπτει ούτε και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας ο εντοπισμός δακτυλικών αποτυπωμάτων του Κωστόπουλου στο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο.


Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα 'Εθνος, εξηγούν ότι τα αποτυπώματα δεν ταυτοποιήθηκαν με αυτά του 33χρονου, ενδεχομένως γιατί έπιασαν το μαχαίρι και άλλα άτομα πριν από την κατάσχεσή του. 
Συγκεκριμένα το μαχαίρι κράτησε με γυμνά χέρια αστυνομικός κι αυτό έχει καταγραφεί σε βίντεο. Μια μαρτυρία αναφέρει, επίσης, ότι το μαχαίρι είχε βρεθεί εκτός του καταστήματος και ότι άγνωστο άτομο το πήρε και το πέταξε στο εσωτερικό του.
Σημειώνεται πως στα διάφορα βίντεο ο 33χρονος δεν φαίνεται να κρατάει κάποιο μαχαίρι, κυρίως όμως δεν υπάρχει έκθεση έρευνας μέσα στο μαγαζί, καθώς η αστυνομία δεν μερίμνησε να καταγράψει και να περισυλλέξει οποιοδήποτε στοιχείο και έτσι έμεινε μόνο στις καταγγελίες. 
Στο μεταξύ, άφαντοι παραμένουν οι τρεις που βρίσκονταν στην καφετέρια μαζί με τον 33χρονο λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο. Αστυνομική πηγή αναφέρει στο «Έθνος», ότι δεν έχει καταστεί εφικτός ο εντοπισμός τους και προσθέτει ότι το μόνο που υπάρχει είναι ένα βίντεο από την καφετέρια που δείχνει τον έναν από τους τρεις να αγοράζει νερό, το οποίο έδωσε στη συνέχεια στον Ζακ.

Πηγη:https://tvxs.gr/news/ellada/dikigoros-oikogeneias-kostopoyloy-den-brikan-apotypomata-toy-zak-sto-maxairi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.