17.2.18

Εργαστήριο γυναικείας αυτοάμυνας

Την Κυριακή 25 Φλεβάρη στις 17.00 σας καλούμε στο 1ο εργαστήριο γυναικείας αυτοάμυνας που βασίζεται σε εξειδικευμένες τεχνικές Κραβ Μαγκά. Το πρώτο μισό του εργαστηρίου θα είναι θεωρητικό, ενώ στο δεύτερο μισό θα διδαχθούμε και θα εξασκήσουμε συγκεκριμένες τεχνικές. Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται ανά 2 ή 3 βδομάδες (με βάση τη συνεννόηση των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτριών).
Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο Ρόζα Παρκς, Αιόλου 68-70 (στην στοά) στον 3ο όροφο. Για την παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Στην Ελλάδα 1 στις 4 γυναίκες έχει γίνει αποδέκτης σωματικής ή/και σεξουαλικής βίας. Οι βιασμοί ξεπερνούν τους 4.500 το χρόνο ενώ καταγγέλλεται στις αρχές ένα μικρό μόνο ποσοστό. Την ίδια στιγμή η σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, στο δρόμο, πολλές φορές ακόμα και στο στενό φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον αποτελεί καθημερινότητα για πολλές γυναίκες. Το να γνωρίζουν οι γυναίκες να αμύνονται μπορεί να τους δώσει δύναμη, θάρρος και ηθικό και σε μια κρίσιμη στιγμή ακόμα και να τις σώσει από βίαιες καταστάσεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνείστε
e-mail maxitikeseleftheres@gmail.com
fb Μαχητικές και Ελεύθερες
Τηλ. 6932374852
Μαχητικές & Ελεύθερες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου