2.11.17

Η Σκορδέλη εκθέτει τη Χρυσή Αυγή: “Συναγωνιστές μου, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την Κουνιάκη!”



H δημόσια ανάρτηση της Σκορδέλη στον λογαριασμό της στο facebook.

Η ναζιστική Χρυσή Αυγή προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες της για τη χτεσινή τραμπούκικη επίθεση. Όμως τα μέλη της Χρυσής Αυγής και ιδιαίτερα οι υποδικοι για εγκληματική οργάνωση πανηγυρίζουν για το γρονθοκόπημα της δικηγόρου της Πολιτικής Αγωγής Ευγενίας Κουνιάκη.

Σε δημόσια ανάρτησή της στο facebook, η κατηγορούμενη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση Θέμις Σκορδέλη, υποψήφια βουλευτής και στέλεχος της Χρυσής Αυγής, επιχαίρει για την επίθεση που υπέστη η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη και φυσικά αποκαλύπτει την ταυτότητα των δραστών, εκθέτοντας έτσι την οργάνωση που προσχηματικά αρνείται και καταδικάζει το “περιστατικό”.



Η Σκορδέλη ξέρει καλά την δικηγόρο από τη σε βάρος της δίκη για το μαχαίρωμα 3 Αφγανών στον Άγιο Παντελεήμονα το 2011, όπου η Ευγενία Κουνιάκη παρέστη ως δικηγόρος πολιτικής αγωγής και η Σκορδέλη καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή για ηθική αυτουργία σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Διαβάστε αναλυτικά για την υπόθεση του μαχαιρώματος των 3 Αφγανών μεταναστών από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τη Σκορδέλη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.