15.9.17

Η εκπομπή του Antinazi Zone της 14/09/2017




Νίκος Κοκκάλης και Τάκης Γιαννόπουλος επιστρέφουν φρέσκοι και ξεκούραστοι από τις καλοκαιρινές διακοπές. Στην θεματολογία της εκπομπής κυριαρχεί η επερχόμενη επέτειος για τα τέσσερα χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.


Η Ελευθερία Τομπατζόγλου, δικηγόρος της Πολιτικής Αγωγής στην Δίκη της Χρυσής Αυγής και μέλος του Ελευθερου Κοινωνικού Χώρου Φαβέλα μας μιλάει για τις εξελίξεις στην δίκη της Χρυσής Αυγής, και για την πορεία που θα γίνει στο Κερατσίνι, στις 18 Σεπτεμβρίου, από το μνημείο του Παύλου Φύσσα προς το Καστράκι, όπου και θα γίνει συναυλία που οργανώνεται από την οικογένεια και τους φίλους του Παύλου Φύσσα.

Ο Νίκος Αναστασιάδης, μας μιλάει για τις εξελίξεις σε σχέση με το ζήτημα των Σκουριών και τα όσα κάνει η El Dorado Gold. Επίσης μας μεταφέρει το κλίμα από το 24 camping του ANTINAZI ZONE-YRE, που έγινε αυτό το καλοκαίρι στο Πευκί.

Επίσης μιλάμε για την άλλη Εντεκάτη Σεπτεμβρίου και το πραξικόπημα του Πινοτσέτ στην Χιλή, σχολιάζουμε το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου στιςε ακτές της Σαλαμίνας, τις μεταρρυθμίσεις του Μακρόν στην Γαλλία και τις εξελίξεις σχετικά με το δημοψήφισμα στην Καταλωνία. Πάντα με καλή μουσική......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.