3.3.16

Χανιά: Καμπάνια έμπρακτης αλληλεγγύης και οικονομικής ενίσχυσης στους πρόσφυγες


-Δεν είναι δυνατό αεροπλάνα να ξεκινούν από τη βάση της Σούδας για να ισοπεδώσουν το Ιράκ και το Αφγανιστάν και να πιστεύουμε ότι τα θύματα αυτών των εγκλημάτων δεν θα φτάσουν ποτέ στην πόρτα μας.

-Δεν είναι δυνατό η Συρία να βομβαρδίζεται από τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία και την Αυστραλία, και εμείς να αναρωτιόμαστε γιατί οι Σύριοι “δεν μένουν στη χώρα τους να πολεμήσουν”.

-Δεν είναι δυνατό ο δυτικός κόσμος να εκμεταλλεύεται, να καταληστεύει τον υπόλοιπο κόσμο και να πιστεύουμε πως τα θύματα αυτής της λεηλασίας δε θα αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες ζωής.

Tο ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, οι φράχτες που υψώνονται στην Ευρώπη, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι απελάσεις δεν είναι “ρεαλιστική πολιτική”, είναι δολοφονίες! Δεν γινόμαστε συνένοχοι. Δεν ανεχόμαστε τη τρομοϋστερία και τις ρατσιστικές επιθέσεις. Δεν ξεχνάμε ότι οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πρόσφυγες. Συμμετέχουμε στην προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων που, στα νησιά, στον Πειραιά, στην Ειδομένη, φροντίζουν για τη στέγαση τους, την περίθαλψη τους, για ένα πιάτο φαγητό. 

Συνεχίζουμε την καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης και έμπρακτης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Στη Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-14:30 και 18:00-21:00 και Σάββατο 9:00-14:30 

Τηλ επικοινωνίας : 28210-52201

Η επόμενη αποστολή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 11/3/16 και αναλυτικά τα αγαθά που συγκεντρώνονται είναι:
ΤΡΟΦΙΜΑ: μακαρόνια, ρύζι, φακές, κονσέρβες (όχι χοιρινό), γάλατα μακράς διαρκείας, χυμούς, βρεφικές κρέμες έτοιμες σε γυάλινα βαζάκια, νερά.
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ: υγρό πιάτων, wettex.
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ: αντισηπτικά χεριών, σαπούνια ατομικά, ξυραφάκια, μωρομάντηλα, πάμπερς, σερβιέτες.
ΦΑΡΜΑΚΑ: αντιβιοτικά, παυσίπονα, 
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: παπούτσια (Νο 30+), κουβέρτες, σακίδια πλάτης, σκηνές, παιχνιδάκια 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ-ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ_ΧΑΝΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου