22.10.23

Αντιφασιστικός Συντονισμός: Οι φασίστες ζητάνε άδεια από την Περιφέρεια Αττικής για την συγκέντρωση τους στις 1/11
Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου του Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά


Ο Παναγιώτης Ασημακοπουλος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό του Η. Παναγιώταρου κατέθεσε αίτημα στην Περιφέρεια Αττικής για την παραχώρηση του χώρου στην Λ. Ηρακλείου 420 στις 1 Νοέμβρη δήθεν για τέλεση μνημόσυνου για τους Φουντούλη Καπελώνη. 


Ο Παναγιώτης Ασημακόπουλος είναι φασίστας. Πρώτα με την Χρυσή Αυγή και μετά με τον Κασιδιάρη. 


Κάνει αίτηση όχι για ένα μνημόσυνο αλλά για μια πανευρωπαϊκή συγκέντρωση νεοναζί. 


Αποκρύπτει ακόμα και το γεγονός ότι η οικογένεια Καπελώνη έχει κινηθεί νομικά εναντίον της Χρυσής Αυγής απαιτώντας να μην χρησιμοποιεί το όνομα του παιδιού της. 


Μετά την ομόφωνη απόφαση απαγόρευσης της συγκέντρωσης των νεοναζί από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέου Ηρακλείου οι φασίστες ψάχνουν για άδεια από αλλού. Συγκεκριμένα από τον απερχόμενο περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. 


Ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ή δεν θα κάνει τελικά η Περιφέρεια και η κυβέρνηση το αντιφασιστικό κίνημα έχει ήδη ανακοινώσει την δική του απόφαση: καμία συγκέντρωση νεοναζί δεν θα γίνει στις 1 Νοέμβρη στο Νέο Ηράκλειο. 


Ενωτικά και  μαχητικά θα αποτρέψουμε κάθε απόπειρα εγχώριων και διεθνών φασιστών να εμφανιστούν στην περιοχή κρυμμένοι πίσω από ένα δήθεν μνημόσυνο. 


No nazis here! είναι η δική μας απάντηση. Και μαζί με όλο το κίνημα και τους φορείς του Νέου Ηρακλείου θα την τηρήσουμε!


Συνέντευξη Τύπου Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 12 το μερημέρι στην πλατεία Νέου Ηρακλείου απέναντι από τον ΗΣΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.