3.10.22

Η ΑΔΕΔΥ συμμετέχει στην παναττική στάση εργασίας την ημέρα της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωση Χ.Α.




  Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 από την αρχή της βάρδιας μέχρι και τις 11.00' π.μ. - Παράλληλα,η συνδικαλιστική οργάνωση των υπαλλήλων του Δημοσίου απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο που θα πραγματοποιηθεί στις 9.00' π.μ..Ανακοίνωση της Ε.Ε.

 

        Από την Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 επαναλαμβάνεται στο Εφετείο Αθηνών η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» δύο (2) χρόνια μετά την πρωτόδικη καταδίκη του φασιστικού μορφώματος.

 

       Στην τελευταία συνεδρίαση του Εφετείου Αθηνών, στις 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, διάφορα φασιστοειδή αλώνιζαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, χαιρετούσαν φασιστικά, προκαλώντας τη Μάγδα Φύσσα και το ακροατήριο.

 

      Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, απέναντι σε ρατσιστικές πολιτικές. Ο αγώνας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και τη μισαλλοδοξία ήταν, είναι και θα είναι ανυποχώρητος.

 

      Γι΄ αυτό και η παρουσία μας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, στο Εφετείο είναι επιβεβλημένη. Για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο υπονόμευσης της πρωτόδικης απόφασης.

 

     Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, του Λεκανοπεδίου Αττικής, να  δώσουν το «παρών» στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, κηρύσσει  Στάση Εργασίας την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, από την αρχή της βάρδιας έως τις 11:00 π.μ. και τους καλεί να λάβουν μέρος στη Συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εφετείο Αθηνών, ώρα 9:00 π.μ.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.