13.6.22

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση και απαιτούμε τη νέα καταδίκη της Χρυσής Αυγής ΟΙ ΝΑΖΙ: Βαθιά μέσα στη φυλακή!



Στις 15 Ιούνη 2022 εκδικάζεται στο Εφετείο της Αθήνας η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή". 

Η πρωτόδικη απόφαση στις 7/10/2020 επισφράγισε την εγκληματική της δράση κηρύσσοντας ένοχα 57 στελέχη της νεοναζιστικής οργάνωσης μεταξύ των οποίων και όλα τα βασικά ηγετικά στελέχη και τον επικεφαλής Ν. Μιχαλολιάκο! 

Ήταν μία σημαντική και σε απόλυτη αρμονία με το λαϊκό αίσθημα απόφαση  για την δολοφονική της δράση με αποκορύφωμα την δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. 

Το Εφετείο θα κρίνει εκ νέου και από την αρχή την υπόθεση. 

Πρόκειται για μία εξέλιξη η οποία για το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα αποτελεί σημαντικό πεδίο δράσης και μάχης ώστε και η νέα δικαστική απόφαση να είναι το ίδιο βαριά και αντάξια των εγκληματικών ενεργειών και δράσεων των νεοναζιστών! 

Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε, οργάνωσε τα τάγματα εφόδου, επέκτεινε την δράση της, έχοντας άλλοτε την στήριξη και σε όλες τις περιπτώσεις την ανοχή των αστικών κυβερνήσεων, των αστυνομικών δυνάμεων, της δικαιοσύνης, ενώ το φασιστικό δηλητήριο έβρισκε τρόπους να το περνάει και σε μερίδα των ΜΜΕ που τους έδιναν βήμα για να προβάλουν τις "θεάρεστες" δράσεις τους ενάντια σε πρόσφυγες - μετανάστες, σε αντιφασίστες και αγωνιστές του εργατικού κινήματος! 

Η ΠΕΝΕΝ αποτέλεσε δύο φορές στόχο των ταγμάτων εφόδου στον Πειραιά! 

Η δίκη στο Εφετείο γίνεται σε μία περίοδο που διάφορες νεοφασιστικές οργανώσεις και ομάδες προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν, να οργανωθούν και ήδη σημειώνονται πλήθος επιθέσεων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας αλλά και στην υπόλοιπη χώρα! 

Τον φασισμό τον γεννά το ίδιο το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα! Η ιστορική πείρα στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο μας διδάσκει ότι αποτελεί μία πολύτιμη εφεδρεία του κεφαλαίου και σε κρίσιμες κοινωνικοοικονομικές και πολιτικές συνθήκες είναι ένα "εργαλείο" στα χέρια του ενάντια στο οργανωμένο ταξικό, λαϊκό και αντιφασιστικό κίνημα, που κάνει την βρώμικη και εγκληματική δουλειά για να χτυπηθούν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις του κινήματος! 

Το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση, να μην επιτρέψει να σηκώσει κεφάλι στις συνοικίες, στις γειτονιές, μέσα στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στη νεολαία, και στα συνδικάτα με καμία ανοιχτή ή καμουφλαρισμένη φασιστική προπαγάνδα. 

Να βρεθεί δυναμικά και αγωνιστικά στο πλευρό των προσφύγων και μεταναστών που αποτελούν σταθερό στόχο των φασιστικών επιθέσεων, να υπερασπίσει τα δικαιώματά τους! 

Να συνεχίσει τον αγώνα για την ιδεολογική και πολιτική απομόνωση των φασιστών, να αποκρούσει την ρατσιστική - ξενοφοβική και αντικομμουνιστική ρητορική τους. 

Να είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα εργατικά και λαϊκά προβλήματα, ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές που υπηρετούν το εγχώριο και ξένο κεφάλαιο, τους προστάτες, τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και Ε.Ε και με τις οποίες ο λαός μας οδηγείται στην φτωχοποίηση για να ξεπεράσει και να ανακάμψει από την κρίση το κεφάλαιο. 

Ν.Δ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και οι υπόλοιπες συστημικές δορυφορικές σε αυτούς δυνάμεις, έχουν βαρύτατες ευθύνες για τις αντεργατικές και αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζουν! 

Όλοι την Τετάρτη  στις 9 το πρωί στο Εφετείο της Αθήνας

Απαιτούμε οι ναζί στην φυλακή!

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.