5.5.22

Με το κόμμα του Μπογδάνου φλερτάρει ο Βασίλης Τσιάρτας


 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής συγκλίνει πολιτικά με τις θέσεις και τις αρχές του εν λόγω υπό διαμόρφωση κόμματος. Να σημειωθεί πως και στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζει ακραίες θέσεις όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το news247.gr ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει αν στο άμεσο μέλλον θα ασχοληθεί ενεργά με επιχειρηματικές δραστηριότητες ή αν θα επιχειρήσει να μπει στη πολιτική της χώρας, ωστόσο σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη πολιτική του κίνηση, «Εθνική Συμφωνία». Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε τη πολιτική του κίνηση στις αρχές του Απριλίου, σε συνεργασία με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Θάνο Τζήμερο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής συγκλίνει πολιτικά με τις θέσεις και τις αρχές του εν λόγω υπό διαμόρφωση κόμματος, ενώ στο παρελθόν έχει προκαλέσει ουκ ολίγες αντιδράσεις με τις αναρτήσεις του. Υπενθυμίζεται, πως το 2017 ο Βασίλης Τσιάρτας είχε αντιδράσει ως προς το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15 έτη, ενώ έχει εκφραστεί δημοσίως πολλάκις με αντιμεταναστευτικές θέσεις.


Πηγη: thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.