9.3.22

ΠΕΝΕΝ:Δίνουμε δυναμικό παρόν στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στις 19 Μάρτη 2022 και ώρα 2 μ.μ στην πλατεία Βικτωρίας και την πορεία στην ΒουλήΚαμιά ελληνική ανάμειξη και εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ - Ε.Ε

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου!


Το Σάββατο 19 Μάρτη 2022 διαδηλώνουμε και εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας σε πρόσφυγες – μετανάστες που είναι θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που τους οδηγεί σε μαζική φυγή από τις χώρες τους. 

Διαδηλώνουμε ενάντια στην ρατσιστική πολιτική Ε.Ε – Ελλάδας – Τουρκίας που έχουν μετατρέψει όλη την Ευρώπη σε φρούριο και με τον τρόπο αυτό οδηγούν στον θάνατο χιλιάδες ξεριζωμένους στην Μεσόγειο και το Αιγαίο.

Διαδηλώνουμε απαιτώντας να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, να πάρουν τέλος οι εγκληματικές επαναπροωθήσεις στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας.

Διεκδικούμε να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα προσφύγων – μεταναστών στην περίθαλψη, στην κοινωνική ασφάλιση, στην εγκατάστασή τους σε ανθρώπινες συνθήκες εντός των πόλεων.

Για να τερματιστεί ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας που γεννάει εκατομμύρια νέους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν μαζικά τις εστίες τους για να προστατευθούν από τους ανελέητους βομβαρδισμούς και την πολεμική σύρραξη που έχει ξεσπάσει στα πλαίσια των ανταγωνισμών ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε με την Ρωσία.

Παλεύουμε ενάντια στην απροκάλυπτη εμπλοκή της χώρας μας που έχει επιβάλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον πόλεμο αυτό και με τον τρόπο αυτό εκθέτει σε θανάσιμο κίνδυνο την ασφάλεια της Ελλάδας και του λαού μας.

Απαιτούμε το κλείσιμο των Αμερικανικών βάσεων, το σταμάτημα οποιασδήποτε ελληνικής συμμετοχής στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, για την αποχώρηση όλων των στρατιωτικών δυνάμεων και αποστολών σε χώρες του εξωτερικού καθώς και της συμμετοχής της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς όπως είναι η συμμαχία με ΗΠΑ – Ισραήλ – Αίγυπτο. 

Να σταματήσει η φρενήρης κούρσα των εξοπλισμών και τα κρατικά κονδύλι να διατεθούν στην δημόσια υγεία, στα νοσοκομεία, στην εκπαίδευση και γενικά στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας που την περίοδο της πανδημίας αποδείχθηκε περίτρανα ότι η εγκληματική κυβερνητική πολιτική άφησε και αφήνει αθωράκιστη την υγεία του λαού μας με αποτέλεσμα να θρηνούμε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς!

Παλεύουμε για την συγκρότηση ενός ενιαίου μαζικού αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στην χώρα μας και με την πάλη του λαού μας να επιβάλουμε την ειρήνη, την συνεργασία και την φιλία των λαών στην περιοχή μας.


Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.