18.2.22

Μπογδάνος: Με παρότρυνση Γεραπετρίτη η παρουσία του στη ρατσιστική συγκέντρωση με τον Κασιδιάρη



«Κωνταντίνε, ναι κατέβα. Πρέπει να υπάρχει εκεί και άνθρωπος της κυβερνητικής πλειοψηφίας» είπε ο υπουργός Επικρατείας στον βουλευτή της ΝΔ, τότε, Μπογδάνο σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Kontra (βίντεο) – «Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος 

Τον Ιούλιο του 2020 (15/7) έγινε στην πλατεία Βικτωρίας μια ρατσιστική συγκέντρωση κατά των προσφύγων και των μεταναστών, που διοργάνωσαν κάτι επιτροπές δήθεν «αγανακτισμένων κατοίκων» της περιοχής. Ήταν εκεί ο βουλευτής Μπογδάνος από τη ΝΔ και ο ναζί (καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση πλέον) Κασιδιάρης. Τότε η ΝΔ δεν είχε ενοχληθεί από την παρουσία του βουλευτή της. Η διαγραφή Μπογδάνου ήρθε πολύ αργότερα.  

 Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Μπογδάνος τοποθετήθηκε, χθες, για την παρουσία του στη συγκέντρωση, μιλώντας στο κανάλι Kontra και υποστήριξε:

«Η συγκέντρωση ήταν στις 6 το απόγευμα. Εγώ 4 και μισή πήγα στο γραφείο του (σ.σ του κ. Γεραπετρίτη στο Μαξίμου) και του είπα: “Κύριε υπουργέ πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του λαθρομεταναστευτικού, τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τί θα κάνουμε;”». Σύμφωνα με τον Μπογδάνο η απάντηση του υπουργού Επικρατείας και εκ των στενών συνεργατών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη,ήταν η εξής: «Κωνταντίνε, ναι κατέβα. Πρέπει να υπάρχει εκεί και άνθρωπος της κυβερνητικής πλειοψηφίας».




Δείτε παρακάτω το βίντεο όπου συνυπάρχει ο βουλευτής της ΝΔ, τότε, με τον ναζί Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής σε ρατσιστική συγκέντρωση, στην πλατεία Βικτωρίας, το 2020.



Ο κύριος Γεραπετρίτης επιβεβαιώνει τον Μπογδάνο; Έχει να πει κάτι η κυβέρνηση για το γεγονός ότι – σύμφωνα με τον Μπογδάνο – ένας υπουργός και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργου έστειλε έναν επίσημο εκπρόσωπο της σε ρατσιστική συγκέντρωση με τον ναζί Κασιδιάρη; Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε ότι η παράταξη της ΝΔ είναι μάλλον συνηθισμένη σε τέτοιου είδους… συμπτώσεις. Την κουβεντούλα Μπαλτάκου – Κασιδιάρη επί κυβέρνησης Σαμαρά την θυμάστε, κύριοι; 

«Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό» λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου,  κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών είπε για το θέμα απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Δεν υπήρξε τέτοιο περιστατικό».  «Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.  Από το Σύνταγμα οι βουλευτές είναι ελεύθεροι και υπεύθυνοι να αποφασίζουν που πάνε, τι λένε και τι κάνουν», συμπλήρωσε.

Πηγή:Ημεροδρόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.