3.12.21

Αύριο Σάββατο στις 8:30 μ.μ. η κλήρωση της λαχειοφόρου του Antinazi Zone

Μετά από 3 μήνες που οι φίλοι και υποστηρικτές του Antinazi Zone κινητοποιήθηκαν για τη φετινή οικονομική εξόρμηση της λαχειοφόρου έφτασε η ώρα της κλήρωσης που θα γίνει σε live streaming από τη σελίδα του facebook του Antinazi Zone, αύριο Σάββατο 4 Δεκέμβρη στις 8:30 το βράδυ.



Η φετινή καμπάνια ξεκίνησε μέσα στις κινητοποιήσεις του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη και παράλληλα με τα γεγονότα στη Σταυρούπολη που από τη μια έδειξαν ότι ο κίνδυνος επανεμφάνισης του φασισμού εξακολουθεί να υπάρχει, από την άλλη απέδειξαν τα αντανακλαστικά του αντιφασιστικού κινήματος που κινητοποιήθηκε σε κάθε γειτονιά που οι φασίστες έκαναν την εμφάνισή τους και έδωσε βροντερό παρόν στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 7 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. 

Πέρα από την επιτυχία των αντιφασιστικών κινητοποιήσεων του φθινοπώρου, η ίδια η οικονομική εξόρμηση του Antinazi Zone δείχνει ότι υπάρχει στην ελληνική κοινωνία ένας σημαντικός αριθμός αγωνιστών που επιμένουν να στηρίζουν έμπρακτα τις αντιφασιστικές κινήσεις και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά. Για το Antinazi Zone η οικονομική στήριξη από τον ίδιο τον κόσμο του κινήματος αποτελεί την πιο σημαντική εγγύηση για τη συνέχιση της δράσης του σε κάθε επίπεδο στον αγώνα ενάντια στο φασισμό.

Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι:

  • Ένα Laptop Dell Inspiron 3505, Ryzen 3 3250U/15.6 FHD/4GB/128GB SSD
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). *
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζιά τον Ιούλιο για 2 άτομα στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία.*
  • 4 διανυκτερεύσεις στη Λεπτοκαρυά Πιερίας για 4 άτομα σε εξοχικό διαμέρισμα.*
  • 2 πακέτα βιβλίων αξίας 50 ευρώ το καθένα.
  • 5 δωροεπιταγές για βιβλία αξίας 12 ευρώ η κάθε μία από το βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης Oblik Editions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.