30.10.21

Άγρια δολοφονική επίθεση φασιστών εναντίον τριών μεταναστών καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ

 


Την δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μεταναστών την Τετάρτη 27 Οκτώβρη στην πλατεία Αγίας Σωτηρίας στην οδό Θηβών, καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ. Τάγματα εφόδου επιτέθηκαν με μαχαίρια και μπουκάλια σε τρεις Πακιστανούς, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. 


Την Παρασκευή 29/10 πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη στην Πλατεία Αγίας Σωτηρίας στα Καμίνια από την ΚΕΕΡΦΑ, με κεντρικό ζήτημα την άγρια δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μεταναστών. Όπως καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου, μία ομάδα δεκαπέντε φασιστών τραυμάτισε σοβαρά τρεις μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν. Τους πλησίασαν στην οδό Θηβών και αφού τους επιτέθηκαν λεκτικά φωνάζοντας «Πακιστανοί πουτ@νες θα σας σκοτώσουμε όλους», χτύπησαν τον Αλί Ρέζα στο κεφάλι με μπουκάλι ο οποίος λιποθύμησε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η επίθεση δεν σταμάτησε εκεί, καθώς οι υπόλοιποι δύο μετανάστες, μόλις είδαν ότι οι δεκαπέντε φασίστες φέρουν μαχαίρια τράπηκαν σε φυγή. Οι φασίστες τους κυνήγησαν μέχρι και τα σπίτια τους όπου και εισέβαλαν σπάζοντας την πόρτα. Οι μετανάστες κρύφτηκαν στην ταράτσα για αρκετή ώρα όπου και δεν τους εντόπισαν, παρά το γεγονός ότι γυρνούσαν επί τρεις ώρες με τις μηχανές στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.