8.9.21

Αποφυλακίζεται, χωρίς να έχει μπει καλά-καλά φυλακή, ο χρυσαυγίτης Μιχάλης Αρβανίτης

   


Ο χρυσαυγίτης δικηγόρος του Καλαμπόκα είχε κρατηθεί ελάχιστες μέρες στη φυλακή, καθώς βρισκόταν από τον Οκτώβρη εκτός με περιοριστικούς όρους και κρατήθηκε το καλοκαίρι, όταν παρέβη έναν από αυτούς..

 O χρυσαυγίτης δικηγόρος του Καλαμπόκα και αμετανόητος φασίστας, Μιχάλης Αρβανίτης, που καταδικάστηκε τον περασμένο Οκτώβρη σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους, ουσιαστικά χωρίς να έχει εκτίσει ούτε ένα μέρος της ποινής του, καθώς παρέμενε εκτός με επιβολή όρων και κρατήθηκε το καλοκαίρι, μόνο όταν παρέβη έναν από αυτούς τους όρους. Το δικαστήριο ωστόσο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισής του, με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα!

Αντιθέτως το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε τις προσφυγές των πρώην βουλευτών Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Νίκου Μίχου και παράλληλα ανέβαλε την εκδίκαση τις αίτηση του Κ. Μπαρμπαρούση, ώστε να κληθεί στο δικαστήριο ο πατέρας του κρατούμενου.


Πηγη:Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.