7.7.21

Κάτοικοι στη Φιλαδέλφεια πήραν στο κυνήγι 200 μέλη της πιο ενεργής ρατσιστικής ομάδας στις ΗΠΑ (vids)



Τους έτρεψαν σε φυγή με σπρωξίματα, μερικά κτυπήματα και βόμβες καπνού, ενώ οι ρατσιστές πάνω στη βιασύνη τους να φύγουν, κτύπησαν έναν ομοϊδεάτη τους στο κεφάλι με το ρολό της καρότσας του φορτηγού

Μία ομάδα λευκών, ομοιόμορφα ντυμένοι στρατιωτικά, με λευκά full face και σημαίες της Αμερικής, εκδιώχθηκαν από κατοίκους της Φιλαδέλφεια, όταν προσπάθησαν να κάνουν παρέλαση, στην επέτειο των ΗΠΑ για την «Ημέρα Ανεξαρτησία», στις 4 Ιουλίου. 



Τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης «Patriot Front», η οποία έχει χαρακτηριστεί η πιο ενεργή λευκή εθνικιστική ομάδα από την «ProPublica», διαδήλωσαν αρχικά στην πόλη με συνθήματα «να πάρουμε την Αμερική πίσω» κτλ. Όπως σημειώνεται μάλιστα, έσπρωχναν ανθρώπους ενώ πήραν και το κινητό τηλέφωνο ενός δημοσιογράφου από το NBC News. 



Η αλαζονική πορεία τους όμως σταμάτησε μπροστά στους κατοίκους που τους είπαν: «Δεν είστε ευπρόσδεκτοι στην περιοχή».

«Κυριολεκτικά εκδιώχθηκαν από τους κατοίκους της Φιλαδέλφειας», είπε ο Michael Crum, αστυνομικός της πόλης, στον τοπικό σταθμό ABC WPVI: «Αυτά τα αρσενικά ένιωσαν απειλή ενώ σε ένα σημείο, κάποιος από πλήθος τους έριξε μια βόμβα καπνού».

 


 


 



 Οι ρατσιστές που έχουν φτάσει στην πόλη με τρία ομοιόμορφα φορτηγά και στοιβαγμένοι στις καρότσες, πάνω στην πρεμούρα τους να φύγουν, κτύπησαν έναν ομοϊδεάτη τους στο κεφάλι, στη βιασύνη τους να κλείσουν το ρολό στην καρότσα του φορτηγού.

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία σταμάτησε τα οχήματα και ανέκρινε ορισμένα μέλη της οργάνωσης, δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη.



Πηγη:Gazzetta.Gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.