24.5.21

Η ΕΛΑΣ περιφρουρεί ακόμη πορείες της Χρυσής Αυγής; (Video)




Νέο βίντεο που έφτασε στη ROSA δείχνει Αστυνομικό να περπατά χαλαρά πίσω από άτομα που φορούν μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής.


Η ROSA δέχθηκε από αναγνώστη της μία νέα καταγγελία που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις διαχρονικά καλές σχέσεις που διατηρούν άτομα από τους κόλπους της ΕΛΑΣ με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.


Στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στη ROSA φαίνεται ότι οι διωκτικές αρχές της χώρας ακόμη και τώρα, που και με τη δικαστική βούλα η Χρυσή Αυγή έχει καταδικαστεί ως εγκληματική οργάνωση, επιτρέπουν -ή και περιφρουρούν- τις παράνομες πορείες τους. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγγελία, την Τετάρτη 19 Μαΐου, Χρυσαυγίτες φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο της εγκληματικής οργάνωσης, παρέλασαν ανά τριάδες στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και περνώντας από καφετέριες, μοίρασαν φυλλάδια για την Γενοκτονία των Ποντίων. 

Εκτός από τη θλιβερή διαπίστωση ότι ακόμη δεν έχουμε ξεμπερδέψει με το τέρας του φασισμού, από το βίντεο, που δείχνει την παρέλαση της Χρυσής Αυγής ενώ περνά από την οδ. Εθνικής Αντιστάσεως προκύπτει και κάτι άλλο:

Η προβληματική αστυνομική παρουσία!  Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, αστυνομικός βρίσκεται ακριβώς πίσω από την παρέλαση ενώ συνομιλεί με χαλαρό ύφος σε μαυροφορεμένο άνδρα που πιθανώς να συμμετείχε κι εκείνος στην πορεία. 

Κι εδώ ακριβώς είναι το κρίσιμο ερώτημα: Από που κι ως που αντί να εμποδίζονται οι πορείες υποστηρικτών (ή και μελών) μιας εγκληματικής οργάνωσης, αυτοί περιφρουρούνται και από την Αστυνομία η οποία όμως καταστέλλει βίαια διαδηλώσεις φοιτητών, εργαζομένων, συνταξιούχων;


Απολαμβάνει ακόμη την κρατική προστασία η Χρυσή Αυγή; Κι αν ναι, γιατί; Είναι ενήμερη η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ; 


👮‍♂️🎥Βίντεο από τον Εύοσμο #Θεσσαλονίκη όπου άνδρας της #ΕΛΑΣ φαίνεται να «περιφρουρεί» πορεία της εγκληματικής πια οργάνωσης #ΧρυσηΑυγη



Πηγη: Rosa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.