20.5.21

Πρωτοφανής ρατσιστική ανάλυση του εγκλήματος από την πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων




Το πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» είχε καταπιαστεί με τις δολοφονίες που απασχολούν τις τελευταίες εβδομάδες την επικαιρότητα, με την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να καταθέτει την άποψη της σχετικά με τα τελευταία γεγονότα, μιλώντας για αρχαιοελληνικές αξίες που «κάποιοι δεν ενστερνίζονται». Στην ιδιαίτερα θολές δηλώσεις της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «...η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση δηλαδή».

 Ιδιαίτερα προβληματικές δηλώσεις έκανε η Άννα Ζαΐρη, πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας και αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με αφορμή τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το πάνελ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» είχε καταπιαστεί με τις δολοφονίες που απασχολούν τις τελευταίες εβδομάδες την επικαιρότητα, με την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να καταθέτει την άποψη της σχετικά με τα τελευταία γεγονότα, μιλώντας για αρχαιοελληνικές αξίες που «κάποιοι δεν ενστερνίζονται».

Ειδικότερα, σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «…η Ελλάδα είναι μια κοινωνία που είχε πολλών αιώνων παράδοση στον σεβασμό της ανθρώπινης ζωής. Αυτή η έξαρση που παρουσιάζεται τον τελευταίο καιρό, νομίζω ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισροή πληθυσμών που δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση δηλαδή».

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε: «Όταν ένα παιδί ξεκινάει τη ζωή του και συνεχώς στο σχολείο ακούει πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε τον άλλο, τα όρια της ελευθερίας να σταματούν εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου. Αυτά όλα διαπλάθουν. Και ξέρετε ότι η βάση της Πολιτείας και της Κοινωνίας της Ειρήνης βρίσκονται στην Εκπαίδευση».

«Ειδικά ο κόσμος που ασπάζεται τις αξίες του αρχαίου πολιτισμού…βλέπετε ότι ανατρέπεται η ισορροπία και η κοινωνική ειρήνη» αναφέρει στη συνέχεια.

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Κ. Πουλακίδας επισήμανε στην Α. Ζαΐρη ότι αυτή την περίοδο διεξάγεται ένας «πόλεμος» μεταξύ Ελλήνων στο οργανωμένο έγκλημα, με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις της περί αξιών «του Έλληνα».

Η ίδια απάντησε ότι «επιβεβαιώνετε αυτό ακριβώς που σας λέω. Το βαρύ γνήσιο Ελληνικό έμβλημα εντοπίζεται σε ομάδες κοινωνικές οι οποίες δεν ενστερνίζονται τις αξίες τις οποίες ενστερνίζεται ένας υγιής νους». «Οι ηγέτες του οργανωμένου εγκλήματος δεν είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί τις αξίες στις οποίες αναφέρομαι, είναι μια μικρή μερίδα του ελληνικού λαού».


Το σχετικό βιντεο


Πηγή:Thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.