17.3.21

Ηλίας Κασιδιάρης / Μεταδίδει νεοναζιστικά κηρύγματα από τις «υψίστης ασφαλείας» φυλακές Δομοκού



Και αυτό, ενώ απαγορεύεται η χρήση κινητού, τάμπλετ ή υπολογιστή από τους κρατούμενους μέσα στις φυλακές. Η ηχογράφηση ίσως γίνεται με τηλεφωνική κλήση από σταθερό που καταγράφεται από συνεργάτες στο νέο «όχημα» που έχει ιδρύσει το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, τους Έλληνες ΓΤΠ (όνομα που από μόνο του έλαβε τα σχόλια που... του άξιζαν στα social media). Η χρήση βίντεο με τον ομιλητή, ωστόσο, ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τις ανέσεις του Ηλία Κασιδιάρη στην μετάδοση των μηνυμάτων του, που κατά τα άλλα υποτίθεται ότι στρέφονται και κατά της κυβέρνησης. 

Είναι αξιοσημείωτο το ότι χρησιμοποιείται και πρωτογενές οπτικοακουστικό υλικό από γεγονότα που μεταδίδουν τα ελληνικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ, που κανονικά υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Δηλαδή, είτε οι συνεργάτες του Κασιδιάρη παραβαίνουν τους κανονισμούς και πρέπει τα κανάλια να αντιδράσουν ζητώντας να μπλοκαριστούν τα συγκεκριμένα βίντεο, είτε κάποιοι παρέχουν δικαιώματα χρήσης στους νεοναζί για να συνεχίσουν το κήρυγμα μίσους τους.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί επίσης η ύπαρξη διαφημίσεων από -μάλλον ανύποπτες- ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς, που έχουν πληρώσει το youtube για την προβολή τους και τελικά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους παρουσιάζονται δίπλα-δίπλα με τις ιδέες των νεοναζί.

Την ίδια ώρα, παραμένει άφαντος και ο επίσης καταδικασθείς Χρήστος Παππάς, που η Ελληνική Αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέτυχε να οδηγήσει στην φυλακή παρότι διατυμπάνιζε ότι περίπτωση διαφυγής δεν υπήρχε «ούτε μία στο τρισεκατομμύριο»...

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής κανενός το γεγονός ότι καταδικασμένοι εγκληματίες σαν τον Κασιδιάρη συνεχίζουν να διατηρούν έρεισμα στο παρασκήνιο των social media, μετά την οριστική εκδίωξή τους από τα κοινοβουλευτικά έδρανα....


Πηγη:Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.