15.11.20

Χρυσαυγίτικη ανάρτηση για το Πολυτεχνείο από στέλεχος της Ν.Δ στη Νέα Σμύρνη

 




«Άντε και στα τραίνα» δηλώνει για όσους μετέχουν στις εκδηλώσεις τιμής του Νοέμβρη του 1973


Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία, με το ρεσιτάλ τρομοκρατίας της επετείου του Πολυτεχνείου επιδιώκει να απευθυνθεί στο πολιτικό ακροατήριο της ακροδεξιάς είναι κάτι που σχετικά εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς. Το έδαφος έχει προετοιμαστεί με τις σοφιστείες περί «κόκκινου φασισμού» και των θεωριών «των δύο άκρων» που καλλιεργεί συστηματικά ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και πολιτικά κάλυψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στην Βουλή.


Όταν όμως αυτό «ομολογείται» από τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί στοιχείο τεκμηρίωσης. Έτσι λοιπόν ένας… «εκκολαπτόμενος Μπογδάνος», δημοτικός σύμβουλος της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Σμύρνη και στέλεχος της ΟΝΝΕΔ φρόντισε να το διατρανώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κοντζέ, που στον λογαριασμό του διαφημίζει την εμπλοκή του στον δημοτικό συνδυασμό της Ν.Δ στην Νέα Σμύρνη ενώ ταυτόχρονα εκφράζει το μίσος του για τους μετέχοντες στις κινητοποιήσεις τιμής του Νοέμβρη του 1973 με τρόπο εξόχως ….χρυσαυγίτικο. 

Προφανώς η έκφραση «άντε και στα τραίνα» που χρησιμοποιεί, δεν αναφέρεται στον  ….ΗΣΑΠ. Πρόκειται για γνήσιο χρυσαυγίτικο κυνισμό και χυδαιότητα, που πιστοποιεί την όσμωση των χώρων. Κι εξηγεί πολλά από όσα συμβαίνουν μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.



Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω τύπος, φρόντισε μετά την ανάρτησή του αυτή να κατεβάσει όλους του τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.