19.11.20

Αναβάλλεται για μια εβδομάδα η κλήρωση της λαχειοφόρου του Antinazi Zone

 

Την Κυριακή 29 Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί τελικά η κλήρωση της λαχειοφόρου του Antinazi Zone.

Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ έντονες. Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου, μετά την αντιδημοκρατική απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει απαγόρευση των συναθροίσεων για όλο το τριήμερο και μέχρι τις 18 Νοέμβρη, πήρε ένα διαφορετικό χαρακτήρα και προσανατόλισε όλες τις δυνάμεις του κινήματος στον τρόπο με τον οποίο θα δοθεί η απάντηση από τη δική μας πλευρά. Αυτά τα γεγονότα ανάγκασαν και τις δικές μας δυνάμεις να επικεντρωθούν σε αυτές τις κινητοποιήσεις, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στην προετοιμασία για τη διοργάνωση της κλήρωσης.

Έτσι, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την κλήρωση μια βδομάδα πιο πίσω από την αρχικά ανακοινωμένη ημερομηνία. 

 

Επιπλέον, με βάση την πολιτική της κυβέρνησης που προωθεί την οικονομική εξόντωση των οργανώσεων του κινήματος με την επιβολή προστίμων, θεωρούμε πιο αναγκαία από ποτέ την οικονομική ενίσχυση πρωτοβουλιών όπως το Antinazizone.

Η κλήρωση λοιπόν θα γίνει με live streaming από την σελίδα του Antinazi Zone στο facebook την Κυριακή 29/11, στις 8 το βράδυ.

Δείτε στη συνέχεια το κάλεσμα, την περιγραφή των δώρων που θα κληρωθούν και επικοινωνήστε μαζί μας για να προμηθευτείτε τους λαχνούς σας.

 

 

Στηρίξτε το Antinazizone μέσα από την λαχειοφόρο που οργανώνουμε!

 

Το αντιφασιστικό κίνημα κατάφερε μια ιστορικής σημασίας νίκη ενάντια στη Χρυσή Αυγή με την καταδικαστική απόφαση που επέβαλλε στις 7/10. Αυτή η νίκη πρέπει να αποτελέσει αιτία χαράς και ανακούφισης, όχι όμως και εφησυχασμού στον συνολικό αγώνα ενάντια στον φασισμό. Γι’ αυτό, η ανάγκη επαγρύπνησης, συμμετοχής και στήριξης των αντιφασιστικών κινήσεων εξακολουθεί να παραμένει ζήτημα εξαιρετικά σημαντικό.

Μέσα σε μια πολύ πυκνή συγκυρία για το αντιφασιστικό κίνημα το Antinazi Zone ξεκίνησε την ετήσια λαχειοφόρο αγορά που στόχο έχει να υποστηρίξει οικονομικά τις αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές δράσεις του για την επόμενη περίοδο.

Όλη την τελευταία περίοδο ήμασταν παρόντες σε όλες τις μεγάλες μάχες του αντιφασιστικού κινήματος. Έξω από τα δικαστήρια για την καταδίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής, στις πορείες για τον Παύλο Φύσσα, στις καμπάνιες αλληλεγγύης στους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Συμμετείχαμε δραστήρια στον Αντιφασιστικό Συντονισμό Αθήνας-Πειραιά και βοηθήσαμε αποφασιστικά να προχωρήσει η καμπάνια «Δεν είναι Αθώοι». Η κρίση του κορονοϊού περιόρισε τις δυνατότητες φίλων και υποστηρικτών να ενισχύσουν οικονομικά αυτές τις δράσεις αλλά θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε γιατί ο κίνδυνος του φασισμού παραμένει όσο παραμένουν οι αιτίες που τον γεννούν.

Απευθυνόμαστε στους φίλους και υποστηρικτές του AntinaziZone, στους αντιφασίστες και τις αντιφασίστριες που πιστεύουν ότι συλλογικότητες σαν τη δική μας έχουν να παίξουν ρόλο και να συμβάλουν σε αυτόν τον αγώνα.

Η λαχειοφόρος αγορά θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Νοέμβρη και κληρώνει σημαντικά δώρα, τα περισσότερα από τα οποία είναι προσφορές υποστηρικτών και φίλων. Συγκεκριμένα:

  • Ένα Laptop HP 255 G7 – 8GB RAM – SSD 256GB
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, για 2 ή 3 άτομα, στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Ραστώνη» που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Ανεμόμυλοι στη Χώρα της Άνδρου (rastoni-andros.gr). *
  • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζιά για 2 άτομα στο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων «Βιλάι» που βρίσκεται στην Κορησσία.*
  • 4 διανυκτερεύσεις στη Λεπτοκαρυά Πιερίας για 4 άτομα σε εξοχικό διαμέρισμα.*
  • 2 πακέτα βιβλίων αξίας 50 ευρώ το καθένα.

Ο κάθε λαχνός κοστίζει 1 ευρώ και μπορείτε να τους προμηθευτείτε είτε από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες του Antinazi Zone, είτε μετά από επικοινωνία με τα παρακάτω τηλέφωνα, την σελίδα μας στο facebook ή το σάιτ μας.

Αθήνα: 6976436302

Θεσ/νίκη: 6977646995

Βόλος: 6973322182Τέλος, μπορείτε να προμηθευτείτε λαχνούς μέσω paypal πατώντας στο παρακάτω link (με χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας) και στη συνέχεια να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο antinazi.yre@gmail.com για να σας στείλουμε τους λαχνούς σας.

*Οι διανυκτερεύσεις αφορούν στην τουριστική περίοδο 2021 και γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.