11.10.20

Δίκη Χρυσής Αυγής: Το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του δολοφονημένου Σαχζάτ ΛουκμάνΤο ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας του δολοφονημένου από τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής Σαχζάτ Λουκμάν δημοσιοποίησε η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) με ανάρτήση της στο facebook.

Η οικογένεια του Λουκμάν ευχαριστεί την δικαιοσύνη και όλους όσοι της στάθηκαν από τη δολοφονία του Σαχζάτ μέχρι σήμερα και κάνει έκκληση για συμπαράσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

Η οικογένεια του Σαχζάτ Λουκμάν ευχαριστεί τη δικαιοσύνη για την καταδίκη της ΧΑ και ζητά συμπαράσταση

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”

Οι γονείς και ο αδελφός του Σαχζάτ Λουκμάν επικοινώνησαν με την ΚΕΕΡΦΑ και την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος “η Ενότητα” για να εκφράσουν την χαρά τους για την καταδίκη των νεοναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής.

“Δολοφόνησαν το Σαχζάτ και τον Παύλο, δύο παιδιά και πονέσαμε πολύ. Χαιρετίζουμε την Μάγδα Φύσσα, την μάνα του Παύλου. Είναι η δεύτερη δικαίωση για μας ότι καταδικάστηκαν ξανά οι δολοφόνοι του Σαχζάτ. Εμείς περιμένουμε και τρίτη δικαίωση με την αγωγή κατά των δολοφόνων του παιδιού μας. Ευχόμαστε να τελειώσει ο ρατσισμός και ο φασισμός, να υπάρχει αγάπη και ειρήνη.”

Χαντίμ Χουσείν, Σουγκράν Μπίμπι, Φευζάλ Λουκμάν

Με τις δηλώσεις τους ευχαριστούν την δικαιοσύνη και τους συμπαραστάτες τους. Απευθύνουν επίσης έκκληση για στήριξη της πολυμελούς οικογένειας τους καθώς έχουν στερηθεί την απαραίτητη βοήθεια για την διαβίωση τους μετά τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν.

Η ΚΕΕΡΦΑ ζητά να χορηγηθεί βίζα και άδεια παραμονής στον Φεϋζάλ Λουκμάν, το μεγάλο αδελφό της οικογένειας ώστε να εργαστεί και να βοηθήσει την οικογένεια.

Χαντίμ Χουσείν, πατέρας Σαχζάτ Λουκμάν, δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες στις 17/1/2013 στα Πετράλωνα

“Σας χαιρετώ. Να έχετε την ευχή του μεγαλοδύναμου Θεού.

Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη που έδωσε για δεύτερη φορά δικαιοσύνη στο παιδί μου.

Ευχαριστώ την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και τον Τζαβέντ Ασλάμ. Επί 7 χρόνια τρέξανε μαζί μου, δεν με άφησαν μόνο και γι αυτό πήραμε το δίκιο μας.

Ευχαριστώ τους δικηγόρους μου, το κύριο Ζώτο και τους άλλους που όλα αυτά τα χρόνια με υποστήριξαν και δικαιώθηκα.

Ευχαριστώ τον Πέτρο και την κίνηση του (ΚΕΕΡΦΑ) που έτρεχαν μαζί μου και τώρα είμαστε δικαιωμένοι.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας συμπαραστάθηκαν.

Όσο το παιδί μας ζούσε μας έστελνε χρήματα από τη δουλειά του και έτσι ζούσαμε. Τα τελευταία 7 χρόνια περνάμε πολύ δύσκολα και για αυτό ζητάμε την υποστήριξη σας.”

Σουγκράν Μπίμπι, μητέρα Σαχζάτ Λουκμάν, δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες στις 17/1/2013 στα Πετράλωνα

Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη. Είναι η δεύτερη φορά που δικαιωθήκαμε.

Ευχαριστώ την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος και τον Τζαβέντ Ασλάμ γιατί ήταν στο πλευρό μας. Ευχαριστώ όλους τους δικηγόρους μας και όλους τους Έλληνες που μας βοήθησαν. Ευχαριστώ τον Πέτρο και την ΚΕΕΡΦΑ.

Είμαστε μια πολύ φτωχή οικογένεια και ο υιός μας όταν ζούσε μας βοηθούσε. Έστελνε λεφτά και είχαμε βοήθεια. Τώρα ο δεύτερος υιός μας δεν έχει δουλειά.

Έχουμε ανάγκη από την υποστήριξη σας.

Φευζάλ Λουκμάν, μεγάλος αδελφός του Σαχζάτ Λουκμάν, δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες στις 17/1/2013 στα Πετράλωνα

“Είμαι ο μεγάλος αδελφός του Σαχζάτ Λουκμάν.

Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική δικαιοσύνη που καταδίκασε αυτήν την ομάδα. Ευχαριστώ τον Τζαβέντ Ασλάμ, τους δικηγόρους, τον Πέτρο και όσους τρέξανε μαζί. Γι αυτό τιμωρήθηκαν.Πηγη:3pointmagazine.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.