17.9.20

Άρτα: Αντιφασιστική συγκέντρωση 7 χρόνια απ τη δολοφονία του Π.Φύσσα




 Στη φυλακή οι ναζί της Χρυσής Αυγής - Όχι στο φασισμό και το ρατσισμό - Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

Εφτά χρόνια συμπληρώνονται απ' τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα απ' τα τάγματα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης ''Χρυσή Αυγή''.
Σε λίγες μέρες, στις 7 Οκτώβρη θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τους δράστες και τους αυτουργούς της δολοφονίας του, μετά από δίκη που κράτησε 5,5 χρόνια με την εισαγγελέα να έχει προτείνει την αθώωση των ηγετικών στελεχών.
Οι νοσταλγοί του Χίτλερ και των SS, η ηγεσία και τα βασικά στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης ΔΕΝ είναι αθώοι, είναι υπεύθυνοι και αυτουργοί της δολοφονίας του Π.Φύσσα, γνώριζαν και καθοδηγούσαν πάντα όλες τις ενέργειες των μελών της οργάνωσης.Είναι υπεύθυνοι και για τη δολοφονία του Πακιστανού εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν, για τις επιθέσεις και τους ξυλοδαρμούς σε εκατοντάδες μετανάστες κι άλλους ''διαφορετικούς'' ανθρώπους σ' όλη τη χώρα.Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, κάθε πολίτης που πιστεύει στις βασικές δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα οφείλει να ζητάει την παραδειγματική τιμωρία τους, την καταδίκη και φυλάκισή τους.
Παράλληλα, συνεχίζεται η απάνθρωπη ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαικής Ένωσης εναντίον των προσφύγων που στοιβάζονται κατά χιλιάδες σε άθλιες συνθήκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, των κατατρεγμένων ανθρώπων που ξεριζώθηκαν απ τους τόπους τους λόγω των πολέμων για τους οποίους είναι υπεύθυνες όλες οι μεγάλες δυνάμεις της δύσης.Ο Ελληνικός λαός, έχοντας στις ''πλάτες του'' χρόνια πολέμων, προσφυγιάς και μετανάστευσης, μόνο αλληλέγγυος θα πρέπει να στέκεται απέναντι τους και να καταδικάζει τη μισαλλοδοξία και το ρατσισμό.Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες, άσυλο και στέγη για όλους στις γειτονιές μας.Κλείστε τα κολαστήρια, τις Μόριες και τις Αμυγδαλέζες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ! Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η θέση των φασιστών δολοφόνων είναι μόνο στη φυλακή!
Διεκδικούμε άσυλο και στέγη για τους πρόσφυγες, χαρτιά για τους μετανάστες, τέλος στο ρατσιστικό κυνηγητό και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Συλλογικότητες και ανένταχτοι αντιφασίστες/στριες Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.