23.9.20

Κύπρος 26/9 Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!


 


Εφτά χρόνια συμπληρώνονται απ’ τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα απ’ τα τάγματα εφόδου της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».
Η δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 4/9/2020 μετά από 5,5 χρόνια και 450 δικαστικές συνεδριάσεις.
Στις 7 Οκτώβρη, στις 11πμ θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τους δράστες και τους αυτουργούς της δολοφονίας του.
Σε πολλές πόλεις στις 18/9 μέρα μνήμης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα το αντιφασιστικό κίνημα έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα. Οι δολοφόνοι του Φύσσα, του Λοκμάν, αυτοί που επιτέθηκαν στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και στους αιγύπτιους αλιεργάτες, και αλλού - Δεν είναι αθώοι! Είναι εγκληματίες! Οι ναζί πρέπει να μπουν στη φυλακή! 
Σε αλληλεγγύη και συντονισμό με το αντιφασιστικό κίνημα οργανώνουμε κι εμείς στην Κύπρο, στη Λευκωσία, αντιφασιστές και αντιφασίστριες, οργανώσεις και ομάδες που βρεθήκαμε ξανά και ξανά στους δρόμους ενάντια στην Χρυσή Αυγή και στην Χρυσή Αυγή της Κύπρου - το ΕΛΑΜ, καθώς και τις ρατσιστικές εθνικιστικές και αντιδραστικές πολιτικές που έχει υιοθετήσει η σημερινή κυβέρνηση, καλούμε σε συγκέντρωση και πορεία προς την Ελληνική Πρεσβεία, το Σάββατο 6.00μμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.