10.6.20

Όπαδός του Τραμπ απείλησε διαδηλωτές με αλυσοπρίονο και βρισιές στο Τέξας (VIDEO)






   Παράλληλα, ο 44χρονος που έχει συλληφθεί, έσκισε πικέτες των διαδηλωτών και 
  εκτόξευσε χυδαίες και ρατσιστικές ύβρεις προς το μέρος τους.
Έμπνευση από το φραντσάιζ ταινιών τρόμου “The Texas Chain saw Massacre” φαίνεται πως πήρε ένας άντρας στο Μακάλεν του Τέξας, που απείλησε με αλυσοπρίονο διαδηλωτές του κινήματος “Black Lives Matter”. Η διαδήλωση κυλούσε απόλυτα ομαλά, όταν ο άντρας άρχισε να φωνάζει έξαλλος στους συγκεντρωμένους “να πάνε στα σπίτια τους” και να σκίζει τις πικέτες τους. Στη συνέχεια, ο ακροδεξιός πήγε προς το φορτηγάκι του για να βγάλει ένα αλυσοπρίονο, το οποίο και έβαλε μπροστά για να τρομοκρατήσει τους διαδηλωτές, βγάζοντας παράλληλα ρατσιστικές κραυγές όπως: “Μην αφήνετε τους γ… αράπηδες να σας κοροϊδεύουν, μην αφήνετε τους γ… τρανς να σας λένε μ…”



Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ένας 44χρονος ύποπτος έχει συλληφθεί, ενώ τα πλήρη στοιχεία του επικίνδυνου αυτού ατόμου έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Μια από τις συμμετέχουσες στη διαδήλωσης και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, η Lorena Houghton, δήλωσε πως: “Είναι πολύ τρομαχτικό. Νομίζω πως αυτό που προσπαθούσε να πει είναι ότι θεωρούσε πως το Black Lives Matter δε χρειάζεται εδώ, αλλά νομίζω πως διέψευσε τον ίδιο τον ισχυρισμό του κάνοντας βίαιη επίθεση σε ανθρώπους που περπατούσαν στο δρόμο”.
Οι οπαδοί του Τραμπ έχουν κάνει κι αλλού αισθητή την παρουσία τους, παρατασσόμενοι με όπλα μπροστά από σπίτια “για να τα προστατέψουν” και παρενοχλώντας διαδηλωτές, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή και η σύλληψη τριών μελών ακροδεξιάς οργάνωσης, που ετοιμάζονταν να δημιουργήσουν προβοκάτσια με εκρηκτικά στις διαδηλώσεις για το Τζορτζ Φλόιντ στο Λας Βέγκας.

Πηγη:http://www.katiousa.gr/politika/diethni/opados-tou-tramp-apeilise-diadilotes-me-alysopriono-kai-vrisies-sto-teksas-video/?fbclid=IwAR3L48s-X0nJnQCURzUqNMhYGVf_A-DoxGzR9C-K01JVcmh3DwP0mRTdNRs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.