14.5.20

Μια αγόρευση διαφορετική από τις άλλες...






["Ήμουν σίγουρη ότι αυτή η υπόθεση θα ήταν δική μου, έγινε δική μου και θα μείνει μέχρι να πεθάνω. Χρεώνομαι 1500 υποθέσεις το μήνα. Αυτή με συγκλόνισε. Δεν πέρασε λεπτό που να μη με καταδιώκει. Ζω με αυτή την κοπέλα από τη στιγμή που την ανέλαβα. Ένιωθα ότι όταν πήγαινα να κάνω κάτι άλλο με σκούνταγε η κόρη σας. Η Ελένη που δεν είχα την τιμή να γνωρίσω, θα είναι κομμάτι της ζωής μου. Άκουσα τη φωνή της κυρίας Κούλας που έλεγε θέλω να μάθω τι έγινε. Κι εγώ αυτό ήθελα. Η αλήθεια βοά. Ας επικρατήσει η δικαιοσύνη κι ας χαλάσει ο κόσμος όλος. Η δικαιοσύνη όταν θέλει βλέπει πολύ καθαρά στο σκοτάδι, το σκοτάδι που οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να ρίξουν στην υπόθεση.
Η Ελένη είναι σύμβολο για το γεγονός ότι το 2020 η γυναίκα εξακολουθεί από κάποιους να αντιμετωπίζεται ως τίποτα. Θα λάμπει για πάντα και θα δείχνει το δρόμο."


Η εισαγγελέας Αριστοτελία Δόγκα στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Με σπασμένη φωνή και λυγμούς ολοκλήρωσε η εισαγγελέας την αγόρευση της. Με τους ίδιους λυγμούς ο πατέρας της Ελένης της έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια.]


η μεταφορά όσων διαδραματίστηκαν στη δικαστική αίθουσα από Maria Louka

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.