11.5.20

Πορεία φασιστών στην Θεσσαλονίκη








fasistporeia

σχόλιο από το Antinazi zone

Στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή που μας πέρασε οι φασίστες έκαναν πορεία. Διοργανωτής ήταν ο Ιερός Λόχος ενώ παρόντα ήταν και μέλη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Κοινή θέση των φασιστών εκτός από τα συνηθισμένα ότι η πανδημία του κορωνοιού είναι μια παγκόσμια συνωμοσία.

Στις 15 Μαίου θα προσπαθήσουν να κάνουν και στην Αθήνα μια παρόμοια συγκέντρωση "ενάντια στα εμβόλια, ενάντια στο Ισλάμ και ενάντια στους μετανάστες " όπως αναφέρουν στην σχετική ηλεκτρονική αφίσα.
Ταυτόχρονα σε μια σειρά πόλεις όπου πρόκειται να υποδεχτούν πρόσφυγες σε οργανωμένες δομές οι φασίστες πρωτοστατούν σε ρατσιστικά και ξενοφοβικά συλλαλητήρια όπου στην περίπτωση της Αρνισσας στην Πέλλα έφτασαν σε εμπρησμό ξενώνα ενώ σε μία από τις συγκεντρώσεις στην Κρήτη κάποιοι από τους συμμετέχοντες εμφανίστηκαν με αλυσσοπρίονα στα χέρια.
Προφανώς η κυβέρνηση των Μπογδάνων, των Αδώνιδων, των Βορίδηδων, των Πλεύρηδων και των άλλων παιδιών τους αντιμετωπίζει "γλυκά" και "στοργικά". Παιδιά της είναι άλλωστε.
Το αντιφασιστικό κίνημα και η Αριστερά έχουν διαφορετική γνώμη και θα την πουν. Και με την επανέναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής αλλά και σε κάθε σημείο όπου ο ρατσιστικός οχετός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.