30.5.20

Καμπάνια «Δεν είναι αθώοι!»: Η σβάστικα δεν κρύβεται. Ο Κασιδιάρης ανήκει στη φυλακή!
Δημοσιεύουμε ανακοίνωση της καμπάνιας «Δεν είναι αθώοι!»
«Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.» Μπ.Μπρεχτ
Nα τσακίσουμε όλα τα αυγά του φιδιού!
Η σβάστικα δεν κρύβεται. Ο Κασιδιάρης ανήκει στη φυλακή!Η ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος από τον ναζί πρώην Χρυσαυγίτη Η.Κασιδιάρη δρομολογεί εξελίξεις και ανακατατάξεις στον ευρύτερο χώρο της ακροδεξιάς.

Ο Κασιδιάρης στο διάγγελμά του προσπαθεί να αποδυθεί την εικόνα του ναζί τραμπούκου και να φορέσει το προσωπείο του σοβαρού πολιτικού που θέλει να μοιάσει στην ευρωπαϊκή ακροδεξιά των Λεπέν, Σαλβίνι κοκ ώστε να πετύχει μεγαλύτερα εκλογικά ποσοστά.

Το ίδιο είχε κάνει και στην απολογία του στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Έκανε αρχηγική εμφάνιση, φέρνοντας το δικό του κοινό, όπου χωρίς να αποκηρύξει τον ναζισμό, προσπάθησε να πει ότι διώκεται για τις ιδέες του χωρίς να αναφέρει ποιες ακριβώς είναι αυτές.

Ο Κασιδιάρης είναι ναζί και εθνικοσοσιαλιστής. Γι αυτό είχε τατουάζ στο μπράτσο του την σβάστικα, ήταν καθοδηγητής των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, έγραφε θεωρητικά άρθρα υπέρ του εθνικοσοσιαλισμού στην εφημερίδα της Χρυσής Αυγής μέχρι πρόσφατα.

Και σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπιστεί από το αντιφασιστικό κίνημα. Χωρίς να υποτιμηθεί καθόλου η απήχηση που μπορεί να έχει και η δυνατότητα συσπείρωσης γύρω του. Ούτε να θεωρηθεί δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη διαλυθεί.

Ασφαλώς το αποτέλεσμα της δίκης της Χρυσής Αυγής που ξεκινάει ξανά τις επόμενες βδομάδες θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προοπτική τόσο του Κασιδιάρη όσο και της Χρυσής Αυγής.

Η καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ που είχε ήδη ξεκινήσει δυναμικά και με σημαντική απήχηση πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοιού με πάνω από 4000 υπογραφές για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, κάνει επανεκκίνηση με στόχο την οριστική καταδίκη όλων των Ναζί δολοφόνων στην δίκη που υπολογίζεται πλέον να τελειώσει μέχρι τα τέλη του χρόνου.
Σε αυτόν τον αγώνα σας καλούμε να συμμετέχετε με όλες σας τις δυνάμεις.
Για να τσακίσουμε τον φασισμό σε κάθε του μορφή μέσα και έξω από τα δικαστήρια!Καμπάνια δεν είναι αθώοι!

Η συλλογή υπογραφών για την καταδίκη των φασιστών της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται ανελλιπώς.

Για να υπογράψετε στέλνετε μήνυμα στη σελίδα αυτή με το ονοματεπώνυμό σας και μια ιδιότητα στο facebook ή στη διεύθυνση mail [email protected]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.