3.3.20

Οlympiakos Fans Against Fascism-θα είμαστε πάντα με τους φτωχούς, τους κυνηγημένους, τους καταπιεσμένους και τους "περιθωριακούς"





ΜΠΟΧΑ-ΑΗΔΙΑ-ΞΕΦΤΙΛΑ-ΕΜΕΤΟΣ 
Είστε οτι πιο ντροπιαστικό, για την ιστορια και τις αξίες που πρέσβευε ο σύλλογος, εχει γνωρίσει ποτέ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Το καμάρι των λαικων φτωχογειτονιών του Πειραιά που μόλις είχαν εγκατασταθεί οι χιλιάδες πρόσφυγες απο την Μικρά Ασία και η βαση της εργατικής τάξης. Νίκος Γόδας, Διονύσης Γεωργάτος, Ανδρέας Μουράτης και άλλοι πολλοί ΕΛΑΣιτες αντιστασιακοί που φόρεσαν την ερυθρόλευκη, φιλικο με μεικτή Μακρονήσου το '49, η στοχοποιημένη ομαδα της χούντας, του μεγάλου Μπουκοβι που λατρεύτηκε σαν θεος και αλλα πολλα.... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;
Εμείς ως οπαδοί αυτου του Ολυμπιακού που περιγράψαμε απο πανω και έχοντας πλήρη συναίσθηση της ιστορίας και των αξιων του ενδοξοτερου συλλόγου της Ελλάδας, ως αντιφασίστες και πανω απο όλα ως ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα ειμαστε παντα με τους φτωχούς, τους κυνηγημένους, τους καταπιεσμενους και τους "περιθωριακους" αυτης της υποκριτικής, βάρβαρης και σαπιας κοινωνίας ΣΑΣ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.