2.3.20

Το φετινό 27ο κάμπινγκ AntinaziZone–YRE θα γίνει 7-16 Αυγούστου στον Αγιόκαμπο!Έκλεισε. Είναι γεγονός. Το 27ο κάμπινγκ του AntinaziZone και της YRE θα είναι σημείο αναφοράς του φετινού καλοκαιριού. Το κάμπινγκ μας από το 1994 που ξεκίνησε θα γίνει πρώτη φορά κυριολεκτικά μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. 


Από την Παρασκευή 7 Αυγούστου ως την Κυριακή 16 Αυγούστου εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, χώρες της Ευρώπης και από αλλού θα δώσουν το ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού τους στον Αγιόκαμπο.
Εκεί όπου ο Κίσαβος και τα χωριά του συναντούν το γαλάζιο του Αιγαίου.

Θα μείνουμε στο πολύ όμορφο και οργανωμένο κάμπινγκ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ όπου διαθέτει πολλή και καλή σκιά, πεντακάθαρες τουαλέτες με ζεστό νερό, βρίσκεται πάνω στην ατέλειωτη παραλία του Αγιόκαμπου που συνολικά ξεπερνάει τα 14 χιλιόμετρα.

Θα έχουμε στην διάθεσή μας την ταβέρνα του κάμπινγκ που θα λειτουργεί σαν πλήρως αυτοδιαχειριζόμενο εστιατόριο–καφετέρια-μπαρ με πολύ φτηνές τιμές και λειτουργία από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Εκεί θα κάνουμε τις συζητήσεις μας, τις προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους, τις συναυλίες, τα λαϊκά γλέντια, ενώ τα πάρτι μας θα γίνουν στην παραλία.

Θα κάνουμε και ένα μοναδικό αντιφασιστικό πανηγύρι την ημέρα του 15αυγούστου, που θα το θυμούνται μικροί και μεγάλοι.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ακόμα εκδρομές στην γύρω περιοχή, εργαστήρια με ποικιλία θεμάτων, παιδότοπο, μαθήματα αυτοάμυνας, πρωταθληματάκια και πολλά άλλα.

Θα υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση με λεωφορεία από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όσους δεν έρθουν με ΙΧ. Επίσης θα υπάρχουν δωμάτια για όσους θέλουν αλλά επειδή είναι λίγα και μέσα στον 15αύγουστο θα πρέπει να κλειστούν έγκαιρα.

Όσοι και όσες θέλουν, μπορούν να έρθουν μόνοι τους για όλες ή για λιγότερες ημέρες με δικό τους όχημα, με ΚΤΕΛ ή τραίνο μέσω Λάρισας. Ο Αγιόκαμπος απέχει από την Λάρισα 51 χιλιόμετρα.
Οι τιμές συμμετοχής θα ανακοινωθούν σύντομα αλλά σας λέμε εκ των προτέρων ότι θα είναι χαμηλές όπως πάντα, και δεν θα έχουν καμία σχέση με τις τιμές που θα κυκλοφορούν εκείνη την περίοδο σε όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα και λεπτομέρειες για την διοργάνωση μπορείτε να τα μαθαίνετε από τα site CampingYre.gr και www.antinazizone.gr και στο facebook: Camping YRE.
Για τους πιο ανυπόμονους υπάρχει το 2102283018-19 & 6976436302 (Αθήνα) και το 2310540432 & 6977646995 (Θεσσαλονίκη). 

Σε αυτά τα τηλέφωνα εκτός από συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε και εθελοντές στις διάφορες ομάδες του κάμπινγκ. Άλλωστε αυτό είναι το μυστικό μιας διοργάνωσης που διαρκεί 27 ολόκληρα χρόνια. Η συλλογικότητα. Μαζί με λέξεις όπως αλληλεγγύη, ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, καλή παρέα. Δηλαδή ένας κόσμος όπως περίπου θα τον θέλαμε όλοι και όλες μας. Αυτό θα είναι το 27ο κάμπινγκ του AntinaziZone-YRE στον Αγιόκαμπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.