6.2.20

Ο Πορτοσάλτε χλευάζει την λιποθυμία ανήλικου κοριτσιού από την πείνα«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» αναρωτήθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε σχολιάζοντας κυνικά τη λιποθυμία ανήλικου κοριτσιού από τον Πύργο λόγω του ότι οι γονείς της δεν μπορούσαν να της προσφέρουν τροφή.

Προ ημερών μαθήτρια λιποθύμησε στη μέση του δρόμου στον Πύργο από την πείνα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα ανέδειξαν τοπικά μέσα. Σε επιστολή τους, οι χρόνια άνεργοι γονείς της κοπέλας τονίζουν ότι αναγκάζονται να πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ για να μην τους πάρουν το ημιτελές σπίτι που έχουν φτιάξει, με αποτέλεσμα να μην έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.
«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δύο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν. Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας. Ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας και δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε».
Σχολιάζοντας την παραπάνω είδηση με περίσσιο κυνισμό ο Άρης Πορτοσάλτε περιγέλασε με τους γονείς και το κορίτσι ενώ έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για «συριζαικές ειδήσεις».
«Ξεκίνησε η φάμπρικα με τις λιποθυμίες;» αναρωτήθηκε και ειρωνεύτηκε το γονιό που, όπως είπε, «ανακάλυψε τάχα σήμερα τον ΕΝΦΙΑ». «Δεν αφήνει γονιός στην Ελλάδα να πεινάσει το παιδί του για να πληρώσει ΕΝΦΙΑ» είπε με σιγουριά, προσθέτοντας «δεν υπάρχει αυτό, πήγαινε πες την μ** κάπου αλλού».

Πηγη:https://thepressproject.gr/o-portosalte-chlevazi-tin-lipothymia-anilikou-koritsiou-apo-tin-pina/?fbclid=IwAR1zm54vqT92ugAhpdZRKrhNZ7VAZOkV6R0oSEU-KSYtEubCmKthlqJcgTE#.Xjl7tMa-ygE.facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.