5.2.20

Απειλούνται με διώξεις οι γονείς μαθητών που θα προχωρούν σε καταλήψειςΜε επιστολή του το 6ο Λύκειο Ν. Ιωνίας προειδοποιεί ότι θα διώκονται οι γονείς για παραμέληση ανηλίκων στην περίπτωση που τα παιδιά τους, μαθητές του σχολείου πραγματοποιήσουν κατάληψη, καθώς «ο νόμος είναι σαφής: Διώκονται οι γονείς για παραμέληση ανηλίκων». Η διευθύντρια του σχολείου παρακαλεί θερμά τους γονείς να εποπτεύετε τα παιδιά σας ώστε να ομαλοποιηθεί αυτή η κατάσταση και να προλάβουμε τα χειρότερα».


Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ionianet.gr, το 6ο Λύκειο Ν. Ιωνίας προειδοποιεί μέσω επιστολής της διευθύντριας ότι θα διώκονται οι γονείς για παραμέληση ανηλίκων στην περίπτωση που τα παιδιά τους, μαθητές του σχολείου πραγματοποιήσουν κατάληψη, ενώ απευθύνει «θερμή παράκληση» στους γονείς για να «προλάβουν τα χειρότερα».
Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην επιστολή:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ
6ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΚΑΛΛΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 14232
Tηλέφωνο: 2102532336
Fax: 2102532336
Σχολικό έτος: 2019-2020
Ημερομηνία: 02/02/2020
Δεν θα θέλαμε να βρεθούμε υπόλογοι απέναντι σε γονείς και ανωτέρους μας και να κατηγορηθούμε για παράβαση καθήκοντος. Κάτι τέτοιο θα μας ανάγκαζε να καταφύγουμε στη νόμιμη διαδικασία. Σας παρακαλώ θερμά, εποπτεύστε τα παιδιά σας ώστε να ομαλοποιηθεί αυτή η κατάσταση και να προλάβουμε τα χειρότερα. Ο νόμος είναι σαφής: Διώκονται οι γονείς για παραμέληση ανηλίκων. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πάντα είμαι στη διάθεση των μαθητών μου και τη δική σας, όσον άπτεται των αρμοδιοτήτων μου.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Πηγή:https://thepressproject.gr/apilounte-me-dioxis-i-gonis-mathiton-pou-tha-prochoroun-se-katalipsis/?fbclid=IwAR0QWB0c2cBjVOqmseIXMMBvR1prjj_AIYIMKweB8kO3kFApzfra1gqGcwg#.XjlWAeWkdZM.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.