29.1.20

Κυριακή 2/2, Αθήνα: Πρώτο μάθημα γυναικείας αυτοάμυνας στο χώρο Rosa ParksΤα μαθήματα γυναικείας αυτοάμυνας επιστρέφουν στο χώρο «Rosa Parks»! Την Κυριακή 2 Φλεβάρη στις 17.00 σας καλούμε στο πρώτο εργαστήριο γυναικείας αυτοάμυνας με τις εκπαιδεύτριες Γκέλυ Νιάνιου και Αφροδίτη Σκλαβάκη. Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται ανά 2 ή 3 βδομάδες (με βάση τη συνεννόηση των εκπαιδευόμενων και των εκπαιδευτριών). 


Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο «Rosa Parks», Αιόλου 68-70 (στη στοά) στον 3ο όροφο. Ο χώρος είναι περιορισμένος και για την παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Απαραίτητα επίσης είναι τα άνετα ρούχα και τα αθλητικά παπούτσια. 
Στην Ελλάδα 1 στις 4 γυναίκες έχει γίνει αποδέκτης σωματικής ή/και σεξουαλικής βίας. Οι βιασμοί ξεπερνούν τους 4.500 το χρόνο ενώ καταγγέλλεται στις αρχές ένα μικρό μόνο ποσοστό. Την ίδια στιγμή η σεξουαλική παρενόχληση στην εργασία, στο δρόμο, πολλές φορές ακόμα και στο στενό φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον αποτελεί καθημερινότητα για πολλές γυναίκες. Το να γνωρίζουν οι γυναίκες να αμύνονται μπορεί να τους δώσει δύναμη, θάρρος και ηθικό και σε μια κρίσιμη στιγμή ακόμα και να τις σώσει από βίαιες καταστάσεις.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, στείλτε μήνυμα στη σελίδα Μαχητικές και Ελεύθερες στο fb, ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 6978942123.
Η εκδήλωση στο fb εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.