12.12.19

O 10χρονος από τις Φιλιππίνες μιλά για τον ξυλοδαρμό από πατέρα συμμαθήτριας: «Με χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές»


Για τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα μιας συμμαθήτριάς του στο σχολείο μίλησε ο 10χρονος από τις Φιλιππίνες, που δέχθηκε επίθεση έξω από το σχολείο του.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο 10ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, όταν στο σχόλασμα των μαθητών, ο πατέρας πλησίασε τον 10χρονο και τον χτύπησε για να λύσει μια μικρή παρεξήγηση ανάμεσα στο ίδιο και την κόρη του. Ο νεαρός μαθητής, περιέγραψε με λεπτομέρειες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star την βίαιη επίθεση που δέχθηκε από τον πατέρα της συμμαθήτριάς του.
«Με χτύπαγε με μπουνιές, με κλωτσιές, σε όλο το σώμα εκτός από το πρόσωπο επειδή έβαζα τα χέρια μου να προστατευτώ. Έλεγε θα σκοτώσω όλη την οικογένειά σου», αφηγείται ο 10χρονος Θοδωρής, που κατάγεται από τις Φιλιππίνες.
Σχετικά με την παρεξήγηση ανάμεσα στον ίδιο και την συμμαθήτριά του, λέει: «Το μπουκάλι του φίλου μου ήταν ανοιχτό. Έβρεξα κατά λάθος την […], το κοριτσάκι. Με έβρεξε και αυτή. Μετά της είπα συγγνώμη, αν είναι καλά και μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Μετά όταν βγήκαμε έξω αυτή με βάρεσε, μετά πήρα το μπουκάλι, της το πέταξα, μετά την βάρεσα κι εγώ».
Ο πατέρας φαίνεται πως θέλησε να πάρει εκδίκηση για την παρεξήγηση, οπότε πήγε έξω από το σχολείο. Σύμφωνα με καταγγελίες, ο πατέρας έστησε καρτέρι στον συμμαθητή της κόρης του. «Ήρθε ο πατέρας άρχισε να με απειλεί και να με βρίζει και τότε του είπα συγνώμη κύριε όμως είπα συγνώμη στην κόρη σας και δεν έκανα κάτι τόσο κακό. Με χτύπαγε περίπου για πέντε λεπτά. Μετά όταν είχα πέσει κάτω, ακόμα με χτύπαγε και με κλωτσιές στην κοιλιά μου και έφυγε τρέχοντας», περιγράφει ο 11χρονος.
Η αστυνομία αναζητά ακόμα τον πατέρα του κοριτσιού, που σύμφωνα με ανθρώπους του σχολείου που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.