7.12.19

Πρακτικές εξευτελισμού και αυθαιρεσίας από τα ΜΑΤ-Γύμνωσαν ξανά συλληφθέντες, ανάμεσά του και γυναίκα-30 προσαγωγές



Στις απαράδεκτες πρακτικές εξευτελισμού των συλληφθέντων στα Εξάρχεια, αφου όπως αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός τους περνούσαν χειροπέδες γυμνώνοντας τους από τη μέση και πάνω, προχώρησαν τα ΜΑΤ του Χρυσοχοίδη.






Συνεχίζοντας με κεκτημένη ταχύτητα από τη πορεία του Πολυτεχνείου, οι άνδρες των ΜΑΤ προέβησαν σε 30 προσαγωγές ατόμων από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου σημειώθηκαν επεισόδια μετά τη πορεία για τον Γρηγορόπουλο.





Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που αποτύπωσαν τη δάση τους, τουλάχιστον 6 άνδρες άνδρες των ΜΑΤ, βάζουν χειροπέδες σε συλληφθέντα, αφου πρώτο τον γύμνωσαν. Ο ένας μάλιστα του τραβά και το εσώρουχο!!



Ανάλογο περιστατικό, με τα ΜΑΤ να ασκούν βία κατά γυναίκας την οποί τραβούν βίαια από τα ρούχα, σχεδόν βγάζοντας ότι φορούσε, αποτυπώνει άλλη φωτογραφία.










Μάλιτα ήταν τόσο εξευτελιστική η συμπεριφορά των ΜΑΤ που ανάγκαζαν όσους συνελάμβαναν, να ξαπλώσουν σε ύπτια θέση στο δρόμο!




Τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη, φαίνεται ότι έχον όντως λυμένα τα χέρια της αυθαιρεσίας και δείχνουν να το απολαμβάνουν.




Πηγη:https://www.presspublica.gr/a-praktikes-exeytelismoy-kai-aythairesias-apo-ta-mat-gymnosan-xana-syllifthentes-anamesa-toy-kai-gynaika-30-prosagoges/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.